Hexi Pharma infirmă că Flori Dinu ar fi recunoscut că biocidele erau diluate

După informaţiile din presă referitoare la Flori Dinu, despre care s-a spus că ar fi recunoscut că biocidele erau diluate, Hexi Pharma reacționează.

PR-ul companiei susține că directoarea companiei nu a făcut nicio declarație, că aceasta nu a fost ridicată cu mascații nici de la birou, nici de pe stradă, potrivit B1 TV.

Potrivit comunicatului de presă remis de Hexi Pharma, Flori Dinu a fost citată la Parchet la 17.00, iar a 18.00 a fost luată de reprezentanții instanței cu mandat de aducere de la birou.

Se pare că, în urma unei anchete interne a Hexi Pharma, directoarea a aflat de la direcția de producție că existau rețete schimbate pentru o parte din produse, dar că gradul de diluare era în conformitate cu normele europene.

„Avem informații sigure de la avocați ca nu a dat nici un fel de declarații pana în acest moment și informații de la angajații companiei ca, în cursul zilei de ieri, în urma unei anchete interne, ar fi aflat de la directorul de producție ca existau, într-adevăr, rețete schimbate pentru o parte dintre produse, dar ca diluţia era conform normelor europene de biocizi, astfel încât produsele sa fie eficiente. Din informațiile de la avocat, nu a declarat acest lucru pana în acest moment întrucât nu a avut ocazia”, se arată în comunicatul Hexi Pharma.

În același timp, potrivit portalului online tolo.ro, se pare că directoarea Hexi Pharma nu a avut timp să declare nimic în fața procurorilor, din cauză că acesteia i s-a făcut rău în momentul în care a auzit că are 30 de ani de petrecut în spatele gratiilor, fiind nevoie de intervenția ambulanței.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Julieta Tarnovan 4245 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.