Horaţiu Mălăele prezent cu trei evenimente – în premieră – la New Yok

Celebrul actor, regizor şi caricaturist Horaţiu Mălăele va prezenta – în premieră – la sediul ICR New York, trei evenimente care se vor desfăşura pe parcusrul a două zile: vernisajul expoziţiei de caricaturi, piesa de teatru Sunt un orb şi proiecţia filmului Nuntă mută/Silent Wedding (2008).

Astăzi, la ora 19.00, în sala Auditorium a ICR New York, Horaţiu Mălăele va avea vernisajul expoziţiei de caricaturi şi va susţine un recitalul extraordinar cu piesa Sunt un orb.

Duminică, 19 octombrie, la ora 17.00, la ICR New York, va fi prezentat – în premieră newyorkeză – filmul Nunta mută.

Ambele evenimente vor fi urmate de două sesiuni speciale de întrebări şi răspunsuri la care Horaţiu Mălăele va răspunde în stilul care l-a consacrat.

Horaţiu Mălăele vine la New York după ce a participat, în aceste zile, la Miami şi Fort Lauderdale, la prima ediţie a festivalului Romanian Cinema Fort Lauderdale/Miami Waves.

În cadrul primei ediţii a Săptămânii filmului românesc de la Miami, organizate de ICR New York şi de regizorul Andrei Zincă, Horaţiu Mălăele a participat la cinci evenimente. În 10 octombrie, artistul român a avut vernisajulul expoziţiei de caricaturi la Cinema Paradise, Fort Lauderdale, în 11 octombrie a prezentat one man show-ul Sunt un orb, la Cinema Paradise, Hollywood Miami, pe 12 a avut premiera filmului Nuntă mută la Miami, Coral Gables Art Cinema, în 14 a avut un seminar de producţie cinematografică East-West, la The Film Departament, University Miami, iar în 16 octombrie a a fos proiectat, din nou, filmul Nuntă Mută la Cinema Paradiso, Fort Lauderdale.

Filmul „Nuntă mută” proiectat la ICR New York

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.