Hoții Mioarei Roman, prinși

Cei trei bărbați acuzați că au jefuit-o pe Mioara Roman au fost prinși de polițiști pe teritoriul județului Mureș

Aceștia, alături de șoferul mașinii în care se aflau, au fost duși la audieri la Secția 1 de Poliție din Capitală.

Hoții au furat din casa Mioarei Roman suma de 1.000 de lei, un parfum și câteva bijuterii.
Mioara Roman a fost jefuită, duminică, de trei bărbaţi care au abordat-o oferindu-se să-i repare un burlan de scurgere stricat contra sumei de 50 lei. Ulterior, au cerut o sumă mai mare, femeia nefiind de acord. După o perioadă de negocieri, cei trei au părăsit locuinţa, însă au sustras mai multe bunuri.
„După ce au fixat acel burlan, au cerut altă sumă, cu mult mai mare. Persoana nu a fost de acord şi au urmat anumite negocieri. Persoanele au părăsit locuinţa după ce au primit o sumă de bani, dar au sustras şi câteva bunuri. A fost efectuată cercetarea la faţa locului şi a fost audiată persoana vătămată”, potrivit Poliţiei Capitalei.
Mioara Roman a sesizat Secţia 1.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.