×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 9 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Duminică, 20 august 2017, 11:00
EUR (€)
+0.0067 ↗
4.5883 RON
USD ($)
-0.0038 ↘
3.9066 RON
• • •
Înalta Curte
Hrebenciuc, arestat în baza unor stenograme modificate de SRI

Înalta Curte de Casație și Justiție acuză SRI de modificarea stenogramele în baza cărora au fost arestați prințul Paltin Sturza, Viorel Hrebenciuc, Ioan Adam, dar și alții.

Este vorba despre încheierea dată de judecătoarea Francisca Vasile, de la ÎCCJ, la soluția prin care instanţa a desființat ordonanțele procurorilor PICCJ Carmen Rusu și Cristian Lazăr, prin care se clasase plângerea Prințului Paltin Sturdza împotriva procurorului DNA Iulian Nica, potrivit stiripesurse.ro.

“Transcrieri continand alterari au fost introduse in actul de sesizare, generand solutii, fiind luate cele mai severe masuri… Transcrierile alterate au fost preluate in referatele cu propuneri vizand arestarea preventiva… Consecintele juridice s-au produs la momentul valorificarii transcrierilor alterate in procedurile de luare a masurilor preventive”, afirmă judecătoarea Francisca Vasile prin incheierea nr. 18 din 11 ianuarie 2017, prin care s-au desfiintat ordonantele procurorilor PICCJ Carmen Rusu si Cristian Lazar, prin care se clasase plangerea Printului Paltin Sturdza impotriva procurorului DNA Iulian Nica, informează Luju.

În acest dosar au fost reținuți și mai apoi arestați preventiv Paltin Gheorghe Sturdza, foștii parlamentari Ioan Adam și Viorel Hrebenciuc, dar și alții.

În iunie 2015, Printul Paltin Sturdza a formulat plangere penala impotriva procurorului DNA Iulian Nica si ofiterilor de politie judiciara Sandu Mihai Bucurenciu, Ovidiu Iordache si Nicolae Ciprian Feticu de la DNA Brasov, acuzand falsificarea grosolana a stenogramelor unor inregistrari care fusesera ridicate de la locuinta sa cu ocazia unei perchezitii domiciliare. Plangerea care viza comiterea infractiunilor de inducere in eroare a organelor judiciare, abuz in serviciu, fals intelectual si constituire de grup infractional organizat a fost clasata de procuroarea PICCJ Carmen Rusu prin ordonata din 2 iunie 2016. Ordonanta procuroarei Rusu a fost atacata de Paltin Sturdza, fara succes insa caci fostul sef al Sectiei de urmarire penala si Criminalistica Cristian Lazar a respins plangerea prin ordonanta din 5 decembrie 2016. Evident, cele doua ordonante au fost atacate de Paltin Sturdza la Inalta Curte, iar in 11 ianuarie 2017 judecatoarea Francisca Vasile a admis actiunea.

Julieta TârnovanPublicat Luni, 20 martie 2017
6308
 | 9
 | 19
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
ana
0
AOLEUUUUUUUUUUUU CUM ASAAAAAAAAAAA....SI NOI NE FACEM CA PLOUAAAAAAAA....DNA-UL ASTA CHIAR NU MAI ARE ;LIMITEEEEEEEEEE
Publicat Marţi, 21 martie 2017
+Răspunde
Magda
-3
Adică ăști-as FETE MARI?! Să mori de râs, nu alta! Mai ales șobolanul ăsta opărit care merita să vadă soarele numai printre zăbrele....
Publicat Luni, 20 martie 2017
+Răspunde
Mosu
-11
Ăsta trebuia de mult să fie după gratii.Este un produs marca Ion Iliescu.
Publicat Luni, 20 martie 2017
+Răspunde
Magda @ Mosu
+1
Corect! Și ăsta e tot un fel de Rockefeller de România...mai mic la stat, mare la sfat(uri) de dat la cum se fac afaceri cu Statul, dar în detrimentul lui, cum se bagă mâna-n buzunare-adânc, și cum se trimit în conturi....eminență cenușie, ca toți de teapa lui, cu aură roșie sau neagră-tăciune!
Publicat Luni, 20 martie 2017
+Răspunde
Cata
-13
pentru prosti care nu inteleg nimic: hrebenciuc=kgb!
Publicat Luni, 20 martie 2017
+Răspunde
Cata @ Cata
+8
ha ha ha ha ha ha nu va place??? de ce credeti ca hrebenciuc s-a inteles mereu bine cu basescu? pai negociau kgb-istii intre ei!
Publicat Luni, 20 martie 2017
+Răspunde
gogu
-19
Postacii pro hotie dau like-uri cu nemiluita la acest articol. Chiar asa tovarasi ? Macar ati fost platiti bine ? Usor usor vom vedea toti puscariasii liberi, iar Romanica devenita Absurdistan..... Vorba deputatului "mitraliera": nu eu am zis ce am zis ci voi sunteti de vina pentru ca mi-ati rastalmacit vorbele..... Mare rusine...... Astept minusuri tovarasi.
Publicat Luni, 20 martie 2017
+Răspunde
Magda @ gogu
+1
Eu îți dau ”+”! Oare mai contează? Oricum, cu sau fără plusuri pe-aici, suntem ca nație, PE MINUS, din pricina celor care nu vor să vadă decât ”+”-ri de partea lor, în buzunarul lor! Când îi critici, ai o bilă neagră sau un minus...simplu!
Publicat Luni, 20 martie 2017
+Răspunde
Nastratin
-19
Am mai citit articolul inca o data ! Realizati pana la ce nivele se intinde MAFIA din Romania , daca Justitia e gata sa absolve de vina niste escroci care au pus la cale o potlogarie de sute de mii de hectare de padure ?
Publicat Luni, 20 martie 2017
+Răspunde
Nastratin
-16
Dom'le , o fi vreun hot in Romania arestat pe bune ? Toti hotii au fost arestati abuziv ? Nimeni n-a furat nimic , toti hotii au devenit miliardari numai si numai din afaceri ultracorecte ! P.S.: Hrebenciuc sa reclame la CEDO si CEDO sa hotarasca 100 milioane euro despagubiri pentru onoarea distrusa a Sobolanului Rozaliu !
Publicat Luni, 20 martie 2017
+Răspunde
Behemoth @ Nastratin
+16
Atat pot procurorii Lulutei.
Publicat Luni, 20 martie 2017
+Răspunde
Gmbplay @ Nastratin
+9
Foarte corect.
Publicat Luni, 20 martie 2017
+Răspunde
Alcibiade. Braila.
+7
"Cata" nu-mi apartine ce spune "Alcibiade" la adresa ta, dar nu ineamna ca sunt de acord cu afirmatiile tale. Tu il cunosti pe dl. Hrebenciuc !. Daca nu vreau sa te asigur ca ar fi in stare sa se lase ars pe rug pentru asi salva baiatul din ghiarele inchizitiei romane. S-Audi "Moldovene", care spui ca a "furat" 60.000 ha de padure...?! De unde stii tu ma asa ceva...?! R-ar mama voastra a Draku de instigatori si delatori. "Cata", Hrebenciuc si toti ceilalti sunt "subiectul" unei uriase faradelege si malversiuni pentru intoxicarea prostilor si satisfactia dementilor. Te asigur ca justitia va face dreptate.
Publicat Luni, 20 martie 2017
+Răspunde
hareton ironcastle
-5
prea tarziu, si-a recunoscut vina ( ca un fraier )
Publicat Luni, 20 martie 2017
+Răspunde
PATRIOT
+48
Codruta te cam strange latul. Dupa incalcarea constitutiei acum judecatorii de la cel mai inalta instanta a constat ca ai falsificat si stenogramele. E groasa rau. Era previzil cat te vei prabusi zgomotos. Sa nu cumva colegii din servicii sa ajunga la concluzia sa scape de tine prin metode deja experimentate pe : Angelescu, Erbasu, avocatul lui Adamescu si el insusi si mai recent Turcu!
Publicat Luni, 20 martie 2017
+Răspunde
Centrul Atenţiei
alarm off
Cotidianul cititorilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 12 august 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
30 articole/ Actualizat Sâmbătă, 05 august 2017
alarm off
Antiştirile Cotidianul
6 articole/ Actualizat Duminică, 09 iulie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
142 articole/ Actualizat Joi, 17 august 2017
Ioan Vieru

Poliția rutieră se află de mulți ani în derivă printr-un management tot mai defectuos. Scandalurile din ultimii ani arată nu numai lipsa de profesionalism a poliției, ci funcționarea acestei instituții plătită de la bugetul public printr-o mentalitate a fostei miliții comuniste.

Ioan VieruPublicat Joi, 17 august 2017