Ialomiţianu: Ponta și Dragnea să prezinte public cum repartizează banii în județele afectate de inundații

„PDL îi cere lui Victor Ponta și lui Liviu Dragnea să prezinte public, în regim de urgență, modul cum repartizează banii publici destinați pentru înlăturarea efectelor calamităților naturale în toate județele afectate de inundații. Solicitarea este necesară având în vedere modul în care se s-a făcut evaluarea pagubelor produse din cauza inundațiilor, direct din barcă, de către Victor Ponta și numai județului care a fost păstorit vreme de peste 12 ani de către Liviu Dragnea.

Din păcate, Victor Ponta nu a manifestat același interes și pentru cetățenii afectați din județele Ialomița, Argeș sau Olt. Ne punem întrebarea dacă Liviu Dragnea l-a chemat la ordin pe Victor Ponta sau numai în județul Teleorman sunt firme ale PSD și acestea trebuiesc răsplătite înainte de începerea campaniei electorale. Deși județul Teleorman a primit foarte mulți bani în toate guvernările, cetățenii din acest județ sunt cei mai săraci, iar firmele de casă ale domnului Dragnea au prosperat. Este clar că și cei 15 milioane de lei nu vor ajunge la cetățeni, ci la aceste firme!

Victor Ponta să spună de unde va scoate cele 15 milioane pentru județul Teleorman având în vedere faptul că zilele trecute se lăuda că s-a împrumutat pentru a asigura plata pensiilor și salariilor până la sfârșitul anului. Are Victor Ponta 2 bugete?? Unul pentru plata pensiilor și salariilor alimentat din împrumuturi și altul alimentat din impozite și taxe cu destinația precisă — clientela PSD”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.