Iarnă de Gerar în luna lui Mărţişor

Iarna a revenit în forţă în zece judeţe şi în Capitala, zone care află, de aseară, sub atenţionarea cod galben pentru ninsori şi viscol, emisă de Administraţia Naţională de Meteorologie. Temperaturile au coborât, marţi dimineaţa, până la minus 8 grade celsius la Miercurea Ciuc, minus 6 grade au fost la Braşov, minus 5 la Cluj-Napoca,Târgu Mureş şi Craiova.

Aşa cum a anunţat cotidianul.ro, în Bucureşti, problemele au apărut încă de aseară, când a nins abundent. Circulaţia rutieră a devenit un coşmar, arterele rutiere blocându-se rapid. Şoferii au avut parte de blocaje care le-au pus nervii la încercare, din cauza orelor în şir petrecute la volan. Din cauza zăpezii şi a gheţii , o maşină a izbit un stâlp de electricitate, scrie realitatea.net.

Accidentul a avut loc în sectorul cinci. Şoferul a pierdut controlul volanului după ce derapat şi a ricoşat în stâlp. Maşina a fost avariată, iar şoferul, din fericire, a scăpat cu răni minore.

Pentru că sediul primăriei Capitalei nu a fost deszăpezit în timp util, Sorin Oprescu a anunţat că-l va demite pe şeful serviciului administrativ.
Codul galben de vânt şi ninsori a intrat în vigoare luni la ora 18.00 şi va dura până marţi, 9 martie, la ora 21.00. În acest interval în sudul Olteniei, sudul şi estul Munteniei şi în Dobrogea, intensificările de vânt se vor asocia cu ninsori, care temporar vor fi viscolite şi se va depune un strat nou de zăpadă.
 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Cristian Oprea 843 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.