Idiosincrazia lui Victor Ponta faţă de postul public păgubeşte telespectatorii români

Cititorii cotidianul.ro și-au exprimat părerile cu privire la articolul Idiosincrazia lui Victor Ponta faţă de postul public păgubeşte telespectatorii români. Redăm câteva din acestea, selectate de pe cotidianul.ro:

Mihai Ispas
-3
Posturile comerciale si cele de cablu au tot interesul ca tvr sa nu poata accesa aceste evenimente fotbalistice. Interesul lor este doar castigul in timp ce tvr ca televiziune public este protejata de legea morala adoptata de parlament. Am scris protejata dar fara bani. Evident ca Guvernul ar trebui sa asigure functionarea optima a televiziunii publice
Publicat acum 2 ore şi 59 minute
+Răspunde

titel
+9

Stati linistiti, romanii au acces la competitiile sportive prin posturile specializate de sport asa cum au acces la stiri, filme, emisiuni de divertisment, etc. tot prin posturile specializate existente in grilele tuturor distribuitorilor de TV din România sau prin internet. De exemplu, turneul WTA al mastersului de la Madrid se vede foarte bine pe anumine canale existente pe internet si nu-l transmite nici un post TV existent in Romania.

Alcibiade.
+10

Iar a inceput sa se puna la foc pentru a fi reincalzita aceasta ciorba a televizarii pe banii prostilor Campionatul European de Fotbal 2016. Domnule Prim Ministru, nu avem nevoie si respingeti aceasta oferta ca pe un mar otravit.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.