Ilie Năstase are un sfat pentru Simona Halep

Ilie Năstase este încrezător în succesul Simonei Halep după finala de la Roland Garros şi semifinala de la Wimbledon, despre care spune că reprezintă un bun început.
Are însă un sfat pentru Simona.
Fostul tenisman crede că pentru a fi în formă înaintea ultimului Grand Slam al anului, US Open, ar trebui să nu mai joace.

„O finală şi o semifinală de Grand Slam reprezintă un început bun. Simona poate să facă şi mai bine decât mine dacă poate. Văd ca joacă mai multe turnee, dar ar trebui să nu mai joace cu două-trei săptămâni înainte de US Open pentru a fi în formă”, a declarat Năstase, prezent, luni, la Gala Ambasadorilor Turismului Românesc, ediţia a III a.

Pentru că nu a fost prezentă din pricina antrenamentelor, Năstase a semnat în locul lui Halep „contractul pentru România turistică”, un paşaport diplomatic, şi a primit diploma de ambasador al turismului românesc:
„Anul trecut n-a venit Nadia şi tot eu am semnat contractul. Simonei trebuie însă să-i dăm credit, s-o susţinem în continuare, pentru că are o finală de Ronald Garros şi o semifinală la Wimbledon”, potrivit Mediafax.

Șase tineri care au demonstrat performanţă în întreaga lume au primit luni la Palatul Victoria paşapoarte diplomatice în calitate de Ambasadori ai Turismului.

Este vorba despre Simona Halep, Horia Tecău, Alexandru Tomescu, Mihai Covaliu, Anina Ciuciu și Ionuț Budișteanu.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Adela Constantinescu 505 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.