Ilie Năstase, încă o lovitură

Update Fostul tenismen Ilie Năstase a mai primit o interdicție după scandalul de la confruntarea dintre România și Marea Britanie din cadrul FedCup.

După ce a fost suspendat provizoriu la competiţiile ITF, Năstase nu poate participa nici la Roland Garros.

Federaţia Franceză de Tenis a anunţat că nu-i va acorda acreditare românului care a câştigat în 1973 acest turneu.

„Ca urmare a deciziei de suspendare dată de ITF, domnul Ilie Năstase nu va primi acreditare pentru Internaţionalele Franţei 2017”, au transmis francezii.

Ilie Năstase susţine însă că nu este suspendat de Federaţia Internaţională, iar avocaţii săi se află la Londra. „Nu cred că nu mă vor primi la Roland Garros pentru că eu nu sunt suspendat de Federaţia Internaţională de Tenis! S-a răspândit o informaţie greşită că aş fi suspendat! Avocaţii mei sunt acum la Londra, iar ancheta este în curs. Mai multe comentarii nu pot să fac”, a declarat Năstase pentru ProSport.

Românul a fost interzis anterior și la Wimbledon.

Citește și Pedeapsa primită de Ilie Năstase de la ITF

Ilie Năstase: „De ce mă filmezi? Pentru că eşti urâtă”

Ilie Năstase, scandal internațional: „Mă aștept la vreo 10 ani de pușcărie”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Alexandru Visan 3297 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.