Ilie Năstase și soția sa, Brigitte Sfăt, la DIICOT Timișoara

Timişoreanca Brigitte Năstase şi faimosul ei soţ Ilie Năstase au făcut o vizită în această dimineaţă la sediul DIICOT Timişoara, scrie opiniatimisoarei.ro.

Cei doi au mers în faţă procurorilor, în jurul orei 10.00, se pare, pentru o scurtă întâlnire cu fostul soţ, Ovidiu Torj, acum cercetat în dosarul de ‘Prostituţie cu eleve de liceu pentru VIP-uri‘ de la Timişoara, în care printre alţii se numără şi judecătorul Nicolae Tomuş şi liderul formaţiei DJ Project, Gino Manzotti.

Brigitte şi Ilie Năstase au ieşit din birourile procurorilor în jurul orei 11.45. Au coborât prin garajul subteran al clădirii împreună cu avocatul şi au plecat cu o maşină, cel mai probabil, spre reşedinţa pe care cei doi o au în Dumbrăviţa, lângă Timişoara.

Brigitte era îmbrăcată complet în negru, iar fosta glorie a tenisului mondial într-un costum de vara de culoare albastră. Niciunul dintre ei nu a dorit să facă vreo declaraţie.

Soţii Năstase nu au fost citaţi în vreun dosar de către procurori. A fost doar o întâlnire pe care Brigitte a dorit să o aibă cu fostul soţ, aflat acum în arest preventiv, pentru a se interesa de soarta lui.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Julieta Tarnovan 4245 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.