Ilie Năstase vrea să plece definitiv din ţară

Fostul tenisman Ilie Năstase s-a săturat de România, de faptul că fiind persoană publică nu poate să se plimbe liniştit, ci trebuie să se ferească de bliţul paparazzilor, de aceea vrea să plece, a declarat pentru realitatea.net.

În palmaresul său se disting două trofee în turneele de Grand Slam, la Roland Garros şi US Open şi, mai mult, este unul dintre cei cinci jucători din istoria tenisului care au câştigat mai mult de 100 de turnee.

În ciuda vremurilor destul de grele din ţară s-a întors de fiecare dată acasă.

„Am avut multe oferte de a rămâne în străinătate. Poate nu-i timpul trecut să plec de tot din România, să mă stabilesc în altă parte. Sunt sătul până peste cap!”, recunoaşte fostul tenisman.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.