Imagini apocaliptice în București după o ploaie (Video)

Ploaia de miercuri a inundat mai multe zone din Capitală.

Inspectoratul pentru Situații de Urgență București intervine miercuri după-amiază în circa 35 de locații din Capitală și la Gara de Nord, în urma inundațiilor.

Tavanul Gării de Nord s-a spart în urma ploii torențiale și apa a pătruns înăuntru. Magazinele și restaurantele au fost inundate și a picat curentul în toată Gara, transmite Digi 24.

Potrivit purtătorului de cuvânt al ISU București, Daniel Vasile, la Gara de Nord s-a produs un scurtcircuit la un tablou electric.

Mai multe semafoare nu funcționau din cauza lipsei de tensiune, printre care cele din zona Gara de Nord, intersecția str. Ștefan cel Mare cu Floreasca sau Piața Victoriei.

Pe strada Roma traficul a fost deviat după ce un copac a căzut pe carosabil. Cel puțin două mașini au fost avariate de copacul căzut.

Inundațiile au afectat și circulația metroului între Piața Victoriei și Gara de Nord. Astfel, circulația garniturilor de metrou era întreruptă miercuri după-amiază între Piața Victoriei și Gara de Nord în ambele sensuri.

„Astăzi, 29 iunie 2016, la ora 15,50, în tunelul de metrou dintre stațiile Piața Victoriei 2 și Gara de Nord 1 spre stația Piața Unirii 1, din cauza ploii torențiale de peste 50 l/m2 abătute asupra Bucureștiului, s-au produs multiple infiltrații în tunelul de metrou care au necesitat întreruperea circulației între stațiile Piața Victoriei 2 și Gara de Nord 1. Problema se va rezolva în cel mai scurt timp, echipele Metrorex lucrează în acest moment pentru remedierea situației”, precizează Metrorex într-un comunicat.

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a convocat pentru miercuri, la ora 18.00, Comandamentul pentru situații de urgență pentru evaluarea situației existente în București.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.