Imagini cu a șaptea jucătoare a lumii umilită de două românce

Numărul 7 mondial Eugenie Bouchard a fost surprinsă suspinând după ce a pierdut meciul de debut în fața Alexandrei Dulgheru, scor 4-6, 4-6 și meciul contra Andreei Mitu, scor 6-4, 4-6, 1-6.

Româncele s-au răzbunat din plin pe sportiva din Canada, după aroganţa acesteia, care nu a vrut să dea mâna cu Alexandra Dulgheru, la tragerea la sorţi a meciurilor din meciul România – Canada, scrie prosport.ro. Deşi nord-americanii se gândeau la două victorii în meciurile lui Bouchard, Bouchard le-a pierdut pe ambele. Şi în ambele partide, Bouchard a izbucnit în lacrimi. Pierdută pe teren, Bouchard a cedat şi cu Mitu, iar în pauza dintre seturile 2 şi 3 şi-a pus prosopul în cap, descărcându-se prin plâns. Nu a ajutat-o acest lucru, iar setul trei a fost pierdut, scor 1-6, aducând al doilea punct României şi cea mai mare victorie a carierei Andreei Mitu.

View image on Twitter

View image on Twitter

Lacrimi de bucurie pentru Andreea Mitu

Andreea Mitu a izbucnit și ea în plâns, după ce a reuşit să o învingă pe Eugenie Bouchard.

„Mi-am spus să fiu pozitivă, să-mi fac jocul, să joc fiecare punct, să privesc către echipa mea pentru susţinere. Să evoluezi pentru ţara ta este ceva special, nu poţi compara cu o victorie în circuit”, a declarat Mitu, pentru site-ul Fed Cup, după succesul de duminică, obţinut în faţa lui Bouchard aflată cu aproape o sută de locuri în ierarhia WTA înaintea ei.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.