Importantele nominalizări care trebuie decise coaliția PSD-ALDE

Președintele PSD Liviu Dragnea a anunțat miercuri în cadrul unei scurte declarații de presă dată pe holurile Parlamentului că vineri va avea loc o ședință a coaliție PSD-ALDE în care se va discuta despre funcția de viceguvernator al BNR, rămasă vacantă după demisia lui Bogdan Olteanu, și despre situația de la Autoritatea Electorală Permanentă care nu are un președinte după demisia Anei Maria Pătru, conform b1TV.

„Vineri, la ora 10.00, la sediul PSD din Kiseleff, o să avem o şedinţă a coaliţiei şi acesta va fi unul din punctele de pe ordinea de zi a discuţiei. Sper să stabilim şi pe cine am putea să susţinem acolo”, a afirmat Liviu Dragnea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Stelian Cornea 1092 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.