Impresionant spectacol de final al Carnavalului Mamaia 2014!

Sâmbătă seara, pe scena FashionTV au urcat lei, şerpi, cămile şi un crocodil, în cea mai spectaculoasă ediţie a carnavalului de până în prezent, dedicată Egiptului antic. Fascinantele animale, aduse în scenă de dresorii profesionişti ai Circului Americano Vargas, au uimit publicul, făcând cu atât mai reală acţiunea de pe scenă, din care nu au lipsit personaje de legendă, precum zeităţi, regi, luptători din armata egipteană sau irezistibilele neveste ale faraonului Ramses.

Protagonistul spectacolului, primarul Radu Mazăre, a intrat foarte bine în rolul faraonului Ramses al II-lea. De la apariţia faraonului Ramses pe spectaculosul car alegoric, în forma unui sfinx imens, până la costume, machiaj, decor, scenariu şi efectele speciale, show-ul oferit a fost impecabil.

Spectacolul a beneficiat de participarea vedetei de televiziune Cabral, care a interpretat rolul Marelui Preot al Egiptului Antic. Invitaţi speciali au fost şi doi maeştri în lupte corp la corp: Francesco Filho, campion mondial de K1, care a interpretat rolul lui Bak – generalul carelor faraonului, şi preşedintele Federaţiei Naţionale de Karate, Dorel Bulearcă. Spectacolul a impresionat prin demonstraţii de lupte, dar şi momente de dans, invitaţi surpriză şi momente de magie create de iluzionistul de talie mondială Cezar Bălăşoiu.

În cadrul ultimei ediţii a Carnavalului Mamaia din acest an au fost acordate premii speciale cluburilor Bellagio, Princess şi Le Gaga, care, în această vară, au impresionat turiştii prin spectacolul oferit. Premii speciale au primit şi campionul mondial Francesco Filho, dar şi brandul Paluggio, care a creat peste 180 de costume pentru ediţiile Carnavalului Mamaia 2014.

Carnavalul Mamaia a atras, pe toată durata verii, zeci de mii de spectatori care au venit să se bucure de spectacolele unice şi cu intrare liberă, dedicate turiştilor de FashionTV România şi Primăria Municipiului Constanţa. Primarul Radu Mazăre a fost, pe rând, Cezar, Ştefan cel Mare şi Ramses în spectacole care au adus câte un fragment de istorie pe scena Fashion Summer Festival Mamaia 2014. Peste 500 de persoane au fost implicate în organizarea carnavalului şi a festivalului, pe toată durata verii.

Mamaia a devenit staţiunea distracţiei, iar avantajul colaborării cu FashionTVeste acela că litoralul românesc a putut fi promovat foarte rapid şi printr-un mesaj pozitiv în peste 190 de ţări din întreaga lume.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Magdalena Popa Buluc 7431 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.