Încă o demisie în PSD în semn de „solidaritate” cu Dragnea

Secretarul general al PSD Andrei Dolineaschi şi-a depus demisia de la conducerea organizaţiei PSD Botoșani, în semn de „solidaritate” cu Liviu Dragnea, care a renunţat la toate funcţiile politice în urma condamnării la un an cu suspendare în dosarul „Referendumul”.

„Renunţ la conducere pentru că această organizaţie a avut printre cele mai bune rezultate în toate campaniile electorale conduse de fostul preşedinte executiv al partidului, Liviu Dragnea. Dacă a fost condamnat că a chemat oamenii la vot în timpul referendumului, cred că e normal să fiu solidar cu dânsul, pentru că şi organizaţia pe care am condus-o a avut o contribuţie importantă la acel rezultat”, a declarat Andrei Dolineaschi.

Acesta va rămâne însă secretar general al partidului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.