Incendiu în Ajun de Crăciun

Crăciun de coşmar pentru locatarii unui bloc din cartierul clujean Mănăştur. Un incendiu a izbucnit într-un apartament aflat la parterul clădirii, potrivit Digi24. Oamenii cred că vinovat ar fi chiar proprietarul locuinţei, care şi-ar fi incendiat apartamentul. Potrivit vecinilor, bărbatul în vârstă de aproximativ 70 de ani are probleme psihice şi locuieşte singur.

Aseară în jurul orei 20, locatarii blocului au observat că dintr-un apartament de la parterul clădirii iese fum. Spaima a fost cu atât mai care cu cât nu este prima oară când trec prin aşa ceva.

„Băiatul meu pleca de la mine că a venit cu nepoţica pentru cadouri şi zice mama, este foc aici la parter. Şi atunci am alarmat vecinii. Zice că a lăsat un bilet de adio şi scria acolo foarte urât”.

„Asta e a treia aoară. Şi nimeni nu ia nicio măsură. Noi aici nouă familii suferim din cauza lui”. Din 1979 tot aşa ne terorizează. Din 1979 locuim aici o să murim dracului din cauza lui”. Chiar dacă are probleme psihice, bărbatul nu este supravegheat de nimeni, susţin locatarii blocului. Au făcut nenumărate plângeri la poliţie, dar fără niciun rezultat. Fiica bărbatului a refuzat să facă declaraţii. Pompierii au reuşit să intervină la timp, astfel că nicio persoană nu a fost rănită.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.