Incendiu la un hotel din Sinaia

Update: Incendiul izbucnit, duminică-dimineață, la un hotel de cinci stele din stațiunea prahoveană Sinaia a fost lichidat de pompieri după o intervenție de patru ore.

Focul a pornit de la un șemineu situat la mansarda imobilului.

Pompierii prahoveni intervin, duminică dimineață, pentru localizarea și stingerea unui incendiu care a izbucnit la un hotel de cinci stele din stațiunea Sinaia, 50 de persoane fiind evacuate.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Prahova, Raluca Vasiloae, hotelul care are 23 de camere este format din parter, două etaje și mansardă, iar focul a izbucnit într-o cameră de la mansardă, propagându-se ulterior la acoperiș.

Un număr de 50 de persoane au fost evacuate, o parte dintre ele de către personalul unității, iar alții de către pompierii sosiți la intervenție.

Incendiul se manifestă pe o suprafață de 150 de metri pătrați la acoperiș, ISU intervenind la fața locului cu șase autospeciale și grupa operativă, a precizat Vasiloae.

Conform sursei citate, nicio persoană nu este rănită.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.