Incendiu la o televiziune (Foto)

Un incendiu a izbucnit, în noaptea de vineri spre sâmbătă, la sediul unei televiziuni din municipiul Braşov. Flăcările au cuprins faţada clădirii în care îşi desfăşoară activitatea o televiziune şi o firmă, iar din cauza vântului puternic focul s-a extins la acoperiş.

”S-a reuşit localizarea incendiului şi lichidarea lui înainte ca acesta să se extindă şi la alte clădiri. A ars faţada clădirii pe o suprafaţă de 250 de metri pătraţi şi acoperişul pe o suprafaţă de 20 de metri pătraţi. Cauza incendiului este în curs de stabilire. Nu au fost victime“, a declarat Ciprian Sfreja, purtătorul de cuvânt la Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, citat de News.ro.

Potrivit martorilor, incendiul ar fi izbucnit din cauza unor gunoaie din apropierea clădirii.

Braşov: Incendiu la sediul unei televiziuni; nicio persoană nu a fost rănită - FOTO/VIDEO

Foto: ISU Brasov

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.