Incident grav la sediul NSA

Doi indivizi au încercat să pătrundă neautorizat în baza Fort Meade din Statele Unite, unde se află sediul Agenţiei pentru Securitatea Naţională (NSA), un suspect fiind împuşcat mortal de poliţie, iar al doilea rănit, anunţă autorităţile americane, citate de Fox News, transmite Mediafax în pagina electronică.

Potrivit NBC, cei doi indivizi erau deghizaţi în femei, ei forţând cu maşina una dintre barierele amplasate la intrarea în baza Fort Meade (statul Maryland).

Un schimb de focuri a avut loc, iar unul dintre suspecţi a fost împuşcat mortal. Al doilea este rănit, a confirmat Poliţia comitatului.

Primele informații arătau că un singur bărbat a încercat să intre cu maşina în poarta principală a sediului Agenţiei pentru Securitatea Naţională din Statele Unite, fiind împușcat mortal.

De asemenea postul de televiziune american CBS afirma pe de altă parte că două persoane au fost rănite, transmite Agerpres. Un purtător de cuvânt al NSA a declarat pentru agenția Associated Press că cele două persoane primesc îngrijiri medicale.

Autorităţile au securizat zona şi încearcă să stabilească motivul atacului.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.