×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 5 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Vineri, 22 septembrie 2017, 03:48
EUR (€)
-0.0002 ↘
4.5987 RON
USD ($)
+0.0318 ↗
3.8593 RON
• • •
Incident în Marea Chinei de Est

O aeronavă americană, care avea rolul de a detecta radiaţii, a fost interceptat într-o manieră „neprofesionistă” de două avioane de vânătoare chineze, spaţiul aerian internaţional deasupra Mării Chinei de Est, au declarat oficiali militari americani, potrivit BBC News online.

Unul dintre cele două avioane chineze s-a apropiat până la 45 de meteri de aeronava americană, au precizat oficiali SUA.

Acţiunea a fost catalogată drept neprofesionistă „din cauza manevrelor pilotului chinez, cât li ca urmare a vitezei şi proximităţii celor două avioane”, a declarat colonelul Lori Hodge, purtătorul de cuvânt al Forţelor aeriene ale Statelor Unite, potrivit Mediafax.

Beijingul revendică aproape porţiuni însemnate din Marea Chinei de Est, regiune disputată de alte câteva state din zonă.

Constantin DuţuPublicat Vineri, 19 mai 2017
1841
 | 1
 | 3
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Yoramgutan
+11
D-na colonel Lori are dreptate! ONU ar trebui sesizat! Ce se intampla de fapt este ca la jocuri pe calculator orice adolescenta americana poate fi un pilot virtual exceptional. Din fotoliul de acasa. Mai nasol este cand pleci din fotoliul de acasa si odata te trezesti in Marea Chinei de Est cu doua avioane cat se poate de reale si de rau intentionate , care nu au mimim bun simt s-o taie la fuga cand vede maretia de stars&stripes.
Publicat Vineri, 19 mai 2017
+Răspunde
SD
+20
Ca sa vedem unde duce manipularea si vrajeala ieftina: deci o aeronava militara, care detecta radiatii - pentru cine? pentru binele omenirii si in special binele poporului prieten chinez, de parca pentru asta n-au deja cativa sateliti - deasupra Australiei ... a fost interceptata neprofesionist - fara a se explica si cum ar fi fost profesionist, intr-o zona in care deja exista restrictii, din cauza unor divergente teritoriale internationale. Deci minciuna de la un cap la altul intr-un articol scris in cea mai analfabeta limba romana.
Publicat Vineri, 19 mai 2017
+Răspunde
traian
+16
America prea "obraznica " sufera pentru democratie doar in zone unde sunt resurse minerale ,restul poate chiar sa moara .Ati auzit ajutor pentru HAITI?Sunt aproape de ei ,ar face economii la hoinareli pe glob.
Publicat Vineri, 19 mai 2017
+Răspunde
Recomandate
UNJR şi AMR cer  CSM-ului să intervină
Publicat acum 15 ore şi 25 minute
Băluţă se înfurie şi mai ia un chioşc
Publicat acum 14 ore şi 3 minute
Clauză
Publicat acum 20 ore şi 34 minute
Gabi Firea, la oglindă
Publicat acum 8 ore şi 56 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
5 articole/ Actualizat Sâmbătă, 09 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
20 articole/ Actualizat Miercuri, 20 septembrie 2017
Ioan Buduca

Singurele forțe reale care se opun reformei Toader sunt cele care compun Sistemul: factorul intern (procurorii) și factorul extern (ambasadorii).

Ioan BuducaPublicat acum 8 ore şi 5 minute