×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 17 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Miercuri, 20 septembrie 2017, 17:42
EUR (€)
-0.0001 ↘
4.5989 RON
USD ($)
-0.0098 ↘
3.8275 RON
• • •
Băile Tușnad
Incidente în timpul discursului lui Viktor Orban

O femeie, care a protestat în timpul discursului premierului Ungariei, Viktor Orban, de la Băile Tușnad a fost agresată.

Femeia aflată în apropierea tribunei a protestat și a fost admonestată și agresată de câțiva bărbați aflați în apropiere. Apoi a fost îndepărtată din zonă.

RADOR relatează că ulterior o femeie care s-a declarat soţia ziaristului Bayer Zsolt (un influent formator de opinie şi membru fondator al partidului de guvernământ din Ungaria, Fidesz) a susţinut că ea a eliminat-o pe protestatară pe care a jignit-o. Redactora de la Radio România Târgu Mureş Parászka Boróka a încercat să obţină informaţii, dar ea a fost agresată verbal de ziaristul Bayer Zsolt.

VIDEO cu agresiunea AICI

Publicat Sâmbătă, 22 iulie 2017
2369
 | 0
 | 18
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
IQ100
0
nu imi sunt dragi, sunt inamicii nostri isorici, dar trebuie sa ii RESPECT...asa se trateaza sorosistiii....pastrand proportiile si asumandu-mi minusurile, asa cum Stefancel Mare a stiut el ce a stiut, ca ne-a fost baci pana la adanci batraneti si a inchinat tara la turci, nu la altii si eu stiind ca Ardealul este pierdut, as suferi mai putin sa fie maghiarizat decat europenizat= kalergizat-sorosizat...
Publicat Duminică, 23 iulie 2017
+Răspunde
Constantin Moldovean
+6
Hungurii,ei intre ei!Intrebar:serviciile secrete hungare au dreptul sa umble inchistolate pi teritoriul Romaniei?Chiar orice prost poate purta arma la vedere?
Publicat Duminică, 23 iulie 2017
+Răspunde
Dragos
+3
Lili te-am vazut aseara in piata victoriei...fara nimic pe ( in ) cap dupa o zi caniculara... pazeai o masa si o sticla de apa clocita... Vai de sanatatea ta...ma ingrijorezi cu obsesia ta unica ! Sigur, poate nu erai tu ... Dar deja ai devenit un nume comun pt cei fara de ratiune...- Daca ati ti-ai dorit , atunci te ( va) felicit ! Ai(ati) reusit....pe deplin!
Publicat Duminică, 23 iulie 2017
+Răspunde
mucles de Kurile
+2
habarnetistii cer demisia MI, premierului, si pupilelor stufatului Teleor-man. Acea protestatara de la radio Romania a fost platita de Soros sa protesteze. Jandarmeria si politia au fost instruite sa inlature prin agresivitate orice protestatar platit de Soros. Orban, dar si Teleor-man au declarat ca Soros au ceva personal cu ei, nu stiu ce, dar au si platesc oameni sa protesteze.
Publicat Duminică, 23 iulie 2017
+Răspunde
lili
-11
In cativa ani asa va arata si Romania lu' Dragnea daca nu ne scapa DNA de el!!! Uitati-va bine, dna Carmen Dan e-n stare sa faca asa ceva! Mai multe NU e-n stare, dar asa ceva ar putea face, sa-si trimita gorilele credincioase sa loveasca protestatarii! Rusine!
Publicat Duminică, 23 iulie 2017
+Răspunde
scott @ lili
+3
eu cred ca tu esti mai corupta ca Dragnea !
Publicat Duminică, 23 iulie 2017
+Răspunde
Tiaso @ lili
+2
Carmen Dan se ocupa in primul rand de provocatori si de aia care isi inchipuie ca navalesc peste guvern cand au ei chef.
Publicat Duminică, 23 iulie 2017
+Răspunde
Czestochowa
+2
Oare cati bani a primit dela Soros ? Degeaba descreieratii totdeauna sunt .
Publicat Duminică, 23 iulie 2017
+Răspunde
IQ100 @ Czestochowa
+1
bilet de tren , cazare si masa, sigur. ca si protestatarii din februarie a.c. neica nimeni adusi de prin tara
Publicat Duminică, 23 iulie 2017
+Răspunde
florinakis
+4
fac unguretii tot ce vor la noi si noua ne curg EDITAT ... halal organe de stat abilitate ...
Publicat Duminică, 23 iulie 2017
+Răspunde
Andrei
+6
Sunt curios daca ar merge Presedintele roman sau Premierul roman in Ungaria si ar juca "perinita" cum face popa tukles impreuna cu Orban ,cam cum ar reactiona vecinii nostri ? Cred ca politicienii nostri au facut prea multe compromisuri cu ceea ce a nu au avut nici un drept sa faca : integritatea nationeala ! Daca vor fi la fel de neromani actualii vor accepta sa vanda si ce a mai ramas, numai sa se mentina la putere? Sper ca nu ,s-ar putea s iasa urat...
Publicat Duminică, 23 iulie 2017
+Răspunde
IQ100 @ Andrei
+2
nu andrei, este cam invers;integritate nu mai avem din 1989 ,de la reusita Loviturii de Stat Antinationale; daca vreisa fii politician, la colonica, dupace agentii Lovilutiei autrecut in plan 2, trebuie sa accepti asta; idem , pt sef de Scarbicii Infecte
Publicat Duminică, 23 iulie 2017
+Răspunde
nicu cohen
-5
Lindiko protèsteazá !
Publicat Sâmbătă, 22 iulie 2017
+Răspunde
IQ100 @ nicu cohen
0
As o szep postare, as o szep nume la ea....
Publicat Duminică, 23 iulie 2017
+Răspunde
ILeo
+15
soţia ziaristului Bayer Zsolt a susţinut că ea a eliminat-o pe protestatară pe care a jignit-o,Bayer Zsolt (un influent formator de opinie şi membru fondator al partidului de guvernământ din Ungaria, Fidesz) a agresat-o pe Parászka Boróka de la Radio România Târgu Mureş ,care a încercat să obţină informaţii.Fidesz ,prin cuplul Zsolt face ordine aici,impotriva cetatenilor romani !!!!! Bravos,natiune,halal sa-ti fie , ai parte de "drepturi"in tara ta ! Molustele ce conduc Romania, impanata de Fidesz ,fratele UDMRului ,permit TRADAREA ! Demisia Carmen Dan, Dragnea, Prefectii ,Tariceanu ,Iohannis ,Helwig, MAE,Melescanu SEFUL SIE si toti incolonatii intereselor lui Victor Orban care primesc bugete imense sa nu permita incalcarea legii in Romania si UMILIREA CETATENILOR ROMANI ,in TARA NOASTRA !
Publicat Sâmbătă, 22 iulie 2017
+Răspunde
dan @ ILeo
+2
Nu pot sa nu remarc vitejia unora,orientata cu predilectie spre femei(copii nu se aflau acolo,dar sunt si ei in obiectiv);de exemplu,in '40,din 481 de victime inregistrate in jud. Salaj dupa intrarea aliatilor pe un teritoriu cedat in mod pasnic,190 au fost copii si 179-femei(deci,din 481 ,389 au fost femei si copii);la Harcana,Turda,in septembrie '44;din 18 victime,12 au fost copii,5 femei si un batranb de 80 de ani;nu cred ca apare comentariul...
Publicat Duminică, 23 iulie 2017
+Răspunde
lili @ ILeo
+3
Care Demisie?! Uite ce-a declarat Viktor Orban la Tusnad si NICI un politician roman NU a reactionat! A spus Viktor Orban la Tusnad, IERI: "Referindu-se la problema autonomiei maghiarilor din Transilvania, Viktor Orban a spus ca pozitia sa e cunoscuta si ca "sprijina Autonomia in loc de ceva mai bun". Politicienii Romaniei TAC, Viktor Orban spune ce vrea in Romania! Rusine!
Publicat Duminică, 23 iulie 2017
+Răspunde
IQ100 @ ILeo
+1
@ dan...e o treaba ffff nasoal care se petrece la razboi si pecare romanii nu au prea facut-o (iicam uram pe huni, gen Elisabeth Bathory si pe criminaliide la Ip, pt asta, pana am citit ca asa ceva au practicat si altii in clusiv Cruciatii, Inchizitorii si anterior lor, toate triburile din "leaganul civilizatiei")...tinede cele mai joase vibratii...un neam mai apropiat filogeneticde migratori, va agreea acest tip de practici ; calaul si ucigasul se hranesc cu suferinta victimelor; nu intru in detalii pt ca nu trece postarea; uciderea vietii da energie ucigasului, ar fi varianta coafata a realitatii..varianta stiintifica ar fi tortura...toata spoiala de civilizatie de 500de ani incoace cam ASTA se straduie sa puna sub capac...fara succes insa, dupa cum se vede
Publicat Duminică, 23 iulie 2017
+Răspunde
Recomandate
Ce a făcut de fapt Florian Coldea în Irak?
Publicat acum 4 ore şi 41 minute
Lobbyștii lui Coldea
Publicat acum 6 ore şi 12 minute
Cobai în experimentul „Școala românească“
Publicat acum 9 ore şi 38 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
4 articole/ Actualizat Duminică, 17 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
19 articole/ Actualizat acum 3 ore şi 44 minute
Ioan Buduca

După ce au apărut ziarele, a fost posibilă manipularea în masă, prin propagandă ideologică. După ce au apărut televiziunile, propaganda prin ideologie s-a transformat în propagandă de tip publicitar.

Ioan BuducaPublicat acum 21 ore şi 59 minute