Incredibilă gafă a Curţii de Apel în cazul Rarinca

Articolul Incredibilă gafă a Curţii de Apel, care nu a citat-o pe Mariana Rarinca: Admiterea Contestaţiei în anulare a DNA în Cazul Rarinca încalcă Decizia CCR a generat numeroase comentarii din partea cititorilor cotidianul.ro. Pe cele mai importante le reproducem în continuare:

valy
+1
Dar la faptul ca judecatorii aflati sub uriasa presiune a DNA-SRI au facut asta intentionat pt.a nu o avea pe biata femeie pe constiinta,stiind ca acest aspect de neconstitutionalitate va fi sesizat,nu v-ati gandit?Au vrut sa traga de timp,luand o decizie neconstitutionala,dand munitie femeii sa se apere.
Publicat acum 2 ore şi 17 minute
+Răspunde
Bebe
-18
Nu cred ca ,in totalitatea mintilor,niste oameni cu mult mai multa pregatire juridica de la DNA si aiurea, mai multa pregatire decat comentatorii postaci psdisti de pe forum,pot face greseli la nesfarsit ca sa ajunga aceasta femeie de serviciu,care ii mai si facea domnului sot decedat diverse servicii ,mai si fura de prin casa ,sa zaca in puscarie nevinovata 6 luni(desi realitatea se pare ca e alta)! Sa ajunga madama campioana luptei si stindardul antijustitie,ca aia din Caracal azi senatoarea melcilor. Daca Rarincoasa mai castiga si la CEDO, Romania e coapta de razboi civil….
Publicat acum 2 ore şi 30 minute
+Răspunde
nikanor
-15
cred ca suntem martorii unei mari diversiuni, diversiuni puse in scena de sculele de manipulare si diversiune ale PSD.ului sau a marilor banditi, cred ca luam parte la o facatura de mari proportii de denigrare a justitiei, a justitiei care pune pe jar,in ultimul timp, pe multi borfasi,mari ticalosi, mari hoti din toate domeniile,din toate sferele,se vrea scoaterea castanelor din foc cu mana altora !!!
Publicat acum 2 ore şi 37 minute
+Răspunde
fabiola tracia
+40
In ultimul timp, CCR a inceput sa-si faca f. bine treaba. Daca incepe sa si-o faca si AVOCATUL POPORULUI, care fiind al poporului , trebuie sa apere fiecare cetatean nedreptatit sau abuzat .Oricum, CEL MAI BINE VAD CA ISI FAC TREABA ANPC, BRAVO! Pe viitor vom sti cu cine sa votam , pe cei care se gandesc sa apere CETATENII, nu sa se gandeasca doar la afacerile lor.
Publicat acum 3 ore şi 42 minute
+Răspunde
Rebeca @ fabiola tracia
+14
Avocatul poporului? Ha, ha, ha, ma tavalesc pe jos de ras! Aluia ii e lene si sa deschida gura. A prins si el o sinecura ca sa traiasca(ma rog, sa doarma si sa manance) bine. Seniorul Coposu l-a facut pe asta om, traieste si azi din gloria acumulata in vremurile pe cand era baiatul de tigari al seniorului.
Publicat acum 3 ore şi 8 minute
+Răspunde
ionescu
+22
Bine, dar in continuare cine repara gafa ?
Publicat acum 3 ore şi 45 minute
+Răspunde
JE SUIS RARINCA @ ionescu
+15
Pai a semnalat mai ….!! tocmai asta a facut prin publicarea articolului cu pricina, se aduc la cunostinta publicului larg gravele incalcarii ale legi in cazul Rarinca ,dar mai ales la asa zise Institutii ale Statului de Drept din Romania..!! Dar la prostia ce zace in …. tau ce nu gandeste mai sus de genunchiul Broastei Raioase ce draku pretentii sa avem.. Tocmai aici este marea problema a Romaniei, Exact Institutiile ce sunt puse sa apere Drepturile si Libertatile Cetatenilor Romani, le incalca in mod flagrant…!! Ce pretentii sa avem de la un …!!![[ stelu ]]
Publicat acum 2 ore şi 58 minute
+Răspunde
lunetistu @ ionescu
+13
Mai exicsta auto-sesizarea care deocamdata este selectiva , numai daca se doreste !DNA.ul nu a pornit singur , dupa capul lui . El exicsta de mult timp , dar s-a complacut intr-un dolce farniente ,a dormit in papusoi. Abia la comanda de afara s-a activat , comanda venita datorita faptului ca de cind cu tambalaul ukrainian subit , s-a vazut ce importanta avem in zona si cita nevoie este de noi .Prin actiunile de opereta de pina acum (n-am vazut condamnari adevarate si mai ales CONFISCARI de averi )spera sa stinga ura si setea de singe a poporului supus `per-ver-si-uni-lor` (termen dur , dar adevarat ) de toate felurile in ultimii 25 de ani . Poate si de frica schimbarii de viziune (de non-combat in cel mai fericit caz )stiindu-se antecedentele noastre istorice .
Publicat acum 2 ore şi 47 minute
+Răspunde
iNCREDIBIL
+29
Sau făcut de râs ambele situaţii; că au făcut-o cu rea credinţă, sau din neglijenţă, ne ştiinţă sau prostie. Bine că nu este o condamnare. !!!
Publicat acum 3 ore şi 51 minute
+Răspunde
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Mia Tudose 1890 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.