×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 3 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Vineri, 28 aprilie 2017, 03:27
EUR (€)
-0.0066 ↘
4.5289 RON
USD ($)
-0.0055 ↘
4.1565 RON
• • •
După solicitarea lui Donald Trump
Îndemnul lui Juncker pentru liderii Uniunii Europene
Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, face apel la liderii UE
Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, face apel la liderii UE

Președintele Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, face apel la liderii UE să nu cedeze în fața cererilor SUA de a crește cheltuielile militare, susținând că și dezvoltarea și asistența umanitară pot fi considerate securitate, conform b1TV.

"Acesta a fost mesajul american de mulți, multi ani. Sunt împotriva posibilității de a ne lăsa împinși", a spus Juncker, potrivit Reuters.

Mia TudosePublicat Vineri, 17 februarie 2017
906
 | 4
 | 4
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Hadrian
0
Pai sa zica mersi alde Merkele si Gholande ca nu pluseaza tata Trump, sa zica 3 sau 4% din PIB la aparare daca vreti sa mai taiem de la emisiile volksgrupband. Din fosta Jugoslavie kohl si vaca nebuna au facut bulevard pt. imigrantii muslimi pe care ultima ii aspira cu nesat la grossen autowerker prin sita lu` Erdogan si de pe i-le lui Tsipras iar "dezvoltarea și asistența umanitară" e profitabila industriilor germane.
Publicat Duminică, 19 februarie 2017
+Răspunde
Dan
0
Beti paharul pana la fund. Nu lasa in pahar ca e pacat de bautura !
Publicat Sâmbătă, 18 februarie 2017
+Răspunde
John Army
+5
Uluitor cum conu asta Junker e ofuscat si iritat ca onor SUA pune presiune pe Europa! Rau e sa ai probleme la tigle cum are mosulica asta ramolit. Pai bai berbecule hai sa vedem cine ce armate are in Oiropa? Pai aveau britanicii, cam cu tot ce trebuie de la portavioane la rachete nucleare. Dar ei taman ce ies de prin Uniunea Oiropeana. Ramane? Ati ghicit! Franta. Care are si ea cam de toate. In rest? Pai, grosso modo cam asta e. Ah da, mai e ceva prin Italia, si poate Spania. In rest, in frunte cu Germania nula. Nula na nula. Pai si cine sa apere draguta de Oiropa? De maicuta Russia? Aaa SUA? Cam cat de imbuibat si retardat poate fi acest avorton numit Junker sa fie ofuscat ca USA zice plusati la aparare fratilor? Adica noi cu bunastarea si asistenta umanitara iar ei sa plateasca pe armament, rachete samd ca sa apere simandicoasa Oiropa? Ce-i doare pe americani de dezvoltarea si asistenta umanitara a Oiropei? Si-a gasit obraznicatura asta de Junker aparatori? Adicatelea el si Oiropa sa traisca bine dar altii sa-i apere? Halal sa-i fie. De unde dreaq ne-am captusit cu imbecilii astia? Junker cu dezvoltarea si umanitarismul si pupaza aia de Merkel cu bratele deschise catre musulmani? Are tupeul prostului Junker asta!
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
Ion @ John Army
+2
Uite cum unul ca sta care este aproape tot timp sub influientza "apei plate" ne decide viitorul nostru si copiiilor nostri?!
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
Recomandate
Noi vești despre copilul căzut în puț
Publicat acum 17 ore şi 32 minute
Dragnea se plânge la CEDO
Publicat acum 14 ore şi 21 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Tragedia din Retezat
10 articole/ Actualizat acum 9 ore şi 37 minute
alarm off
Cronica din Berceni
6 articole/ Actualizat Miercuri, 19 aprilie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
10 articole/ Actualizat Joi, 20 aprilie 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 15 aprilie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
111 articole/ Actualizat acum 20 ore şi 9 minute
Ioan Buduca

6 spre 7 decembrie 2009. O noapte de pomină. Nu ştim ce era acasă la Vîntu, dar am aflat ce era acasă la generalul Gabriel Oprea, un simplu parlamentar la ora aceea.

Ioan BuducaPublicat acum 8 ore şi 4 minute