Îndemnul lui Mircea Badea pentru Sorina Matei

Vedeta Antena 3 Mircea Badea o atacă pe Facebook pe vedeta B1 TV Sorina Matei, sugerând că ziarista ar avea o legătură directă cu serviciile secrete.

„Mult timp sub acoperire dăunează grav sănătății. Lasă și tu, pisi, rucsacul cu pietre ca domnu’ colonel…”, i-a transmis Mircea Badea pe Facebook Sorinei Matei, făcând referire la momentul în care Robert Turcescu a anunțat în direct la TV că a fost ofițer sub acoperire.

Badea i-a dat acest „sfat” Sorinei Matei, după ce aceasta din urmă și-a prezentat invitații într-o emisiune făcând referire la culoarea îmbrăcăminții lor.

Mircea Badea a avut o reacție similară și zilele trecute după ce ziarista B1 TV a scris pe Facebook că „în curând Daniel Morar (judecător CCR – nr.) va declara toată țara neconstituțională”, Sorina Matei făcând referire la ultima lege „Big Brother” declarată neconstituțională de CCR .

„Pisi, știi bancul cu tzese? Tzese acoperirea la iveală”, i-a transmis Badea Sorinei Matei după mesajul acesteia privind legea „Big Brother”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8516 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.