×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 6 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Miercuri, 20 septembrie 2017, 04:59
EUR (€)
+0.0008 ↗
4.5990 RON
USD ($)
-0.0119 ↘
3.8373 RON
• • •
După dezlănțuirea lui Trump
Îngrijorarea serioasă asecretarului general al ONU
Secretarul General al Naţiunilor Unite, Antonio Guterres, s-a declarat îngrijorat de o creştere a retoricii conflictuale în ceea ce priveşte regimul de la Phenian
Secretarul General al Naţiunilor Unite, Antonio Guterres, s-a declarat îngrijorat de o creştere a retoricii conflictuale în ceea ce priveşte regimul de la Phenian

Secretarul General al Naţiunilor Unite, Antonio Guterres, s-a declarat îngrijorat de o ”creştere a retoricii conflictuale” în ceea ce priveşte regimul de la Phenian, la doar o zi după ce preşedintele Trump a ameninţat cu ”foc şi furie” Coreea de Nord, scrie Reuters.

”Secretarul General rămâne extrem de îngrijorat de situaţia în desfăşurare şi de creşterea ueni retorici conflictuale”, a declarat purtătorul de cuvânt de la ONU, Stephane Dujarric.

Donald Trump şi-a intensificat retorica împotriva regimului nord-coreean, afirmând că arsenalul nuclear american este ”mai puternic şi mai puternic ca niciodată”, după ce Phenian a ameninţat că va lovi Guam.

Declaraţiile preşedintelui contrastează cu cele mai liniştitoare din partea secretarului de stat Rex Tillerson.

Şeful diplomaţiei americane a insistat, din teritorul american ameninţat de Phenian - Guam -, asupra faptului că nu există, în opinia sa, ”vreo ameninţare iminentă” şi că nimic nu indică faptul că situaţia s-a schimbat ”în mod dramatic” în ultimele 24 de ore.

Calmul domnea pe această mică insulă turstică din Oceanul Pacific, unde autorităţile îi invită pe locuitori ”să se relaxeze şi să profite de paradis”.

Această insulă izolată, cu o suprafaţă de aproximativ 550 de kilometri pătraţi, este un avanpost-cheie al forţelor americane pe ruta către Asia.

Aproximativ 6.000 de militari sunt staţionaţi pe insulă, care dispune de o bază aeriană capabilă să primească bombardiere grele americane de la cele de tip B-52 şi până la cele de tip B-2, inclusiv de tip B-1.

Stelian CorneaPublicat Joi, 10 august 2017
1620
 | 0
 | 6
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Tiaso
0
Bolnavii aia care tin in ghiare Coreea de Nord s-au plictisit de bine si vor sa-si aduca un cataclism pe cap,asta este sigur.
Publicat Joi, 10 august 2017
+Răspunde
Obuz
+4
Nu mai doarme noaptea de grija regimului de la Phenian
Publicat Joi, 10 august 2017
+Răspunde
Lansă muică coreeanu' balisticile ?
+1
Eu zic ca ăstia de pe Guam sa-si vada mai departe de plaja linistiti si de băut pinacolada ! Scutul de la Deveselu îi apără !
Publicat Joi, 10 august 2017
+Răspunde
Radu Humor
+3
Asta-i America: Staţiune turistică recomandată de americani, unde turiştii vor face plajă alături de 6000 de militari şi sute de bombardiere grele ! Ăştia au pus în practică poezia lui Păunescu ("Iubiţi-vă pe tunuri !")şi se iubesc nu pe tunuri, ci direct pe bombardiere ! Ce descreieraţi ?!
Publicat Joi, 10 august 2017
+Răspunde
USA Today @ Radu Humor
+7
Aseara a fost la tv (parca pe ProCinema) filmul "Killing them softly". Bunicel. Una din ultimele replici din film ii apartine lui Brad Pitt : "America nu e o ţară, e o afacere" ...
Publicat Joi, 10 august 2017
+Răspunde
Tiaso @ Radu Humor
+1
Ce sa ne facem ca dadu si Brad Pitt o replica "GENIALA". Dar a dat-o cumva PE GRATIS?
Publicat Joi, 10 august 2017
+Răspunde
Recomandate
Tudose trage din nou de urechi Enel
Publicat acum 13 ore şi 50 minute
Lovitură pentru fumători
Publicat acum 15 ore şi 51 minute
Irina Radu, la un pas de demitere
Publicat acum 12 ore şi 2 minute
Trump: Un regim depravat, bandă de criminali!
Publicat acum 11 ore şi 5 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Dosar Cotidianul
4 articole/ Actualizat Duminică, 17 septembrie 2017
alarm off
Mostra de la Veneţia
7 articole/ Actualizat Duminică, 10 septembrie 2017
Ioan Buduca

După ce au apărut ziarele, a fost posibilă manipularea în masă, prin propagandă ideologică. După ce au apărut televiziunile, propaganda prin ideologie s-a transformat în propagandă de tip publicitar.

Ioan BuducaPublicat acum 9 ore şi 16 minute