×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 3 ore
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Vineri, 28 aprilie 2017, 03:25
EUR (€)
-0.0066 ↘
4.5289 RON
USD ($)
-0.0055 ↘
4.1565 RON
• • •
Inspectorii judiciari au propus suspendarea din funcție
Inspecția Judiciară dispune cercetarea disciplinară a procurorului Negulescu

Inspecția Judiciară (IJ) a dispus începerea cercetării disciplinare în cazul procurorului Mircea Negulescu.

Inspectorii judiciari au propus suspendarea din funcție a acestuia până la finalizarea procedurii, potrivit Compartimentul de informare publică al IJ.

"La 15.02.2017 Inspecția Judiciară s-a sesizat din oficiu ca urmare a apariției în mass media a unor înregistrări audio al căror conținut este atribuit procurorului Mircea Negulescu. Ulterior au fost înregistrate și conexate la prima lucrare sesizările, având același obiect, formulate de procurorul general al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție și de un alt petent. Apreciind că există indiciile săvârșirii unor abateri disciplinare, inspectorii judiciari desemnați în cauză au dispus, la 17 februarie 2017, începerea cercetării disciplinare pentru abaterile disciplinare prevăzute de art. 99 lit. a), b) și j) din Legea nr. 303/2004 privind statutul judecătorilor și procurorilor", arată sursa citată.

De asemenea, a fost înaintată Secției pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii propunerea de suspendare din funcție a magistratului până la finalizarea procedurii disciplinare, mai precizează sursa menționată.

Mircea Negulescu, procuror DNA Ploiești, care instrumentează dosarul Ponta-Ghiță-Blair, a cerut, miercuri, încetarea activității în cadrul DNA. CSM a admis solicitarea de încetare a activității în cadrul Serviciului Teritorial Ploiești al DNA și continuare a activității la Parchetul de pe lângă Judecătoria Câmpina.

Julieta TârnovanPublicat Vineri, 17 februarie 2017
1249
 | 9
 | 10
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
maria annette
-2
Sunteți în căutarea pentru un împrumut? Get / proiectul personal de împrumut imobiliare comerciale (e) finanțat de către compania de împrumut la soare. Personalizăm soluții de împrumut pentru a satisface nevoile unice. ne străduim pentru a face ușor de împrumut, convenabil, și la prețuri accesibile. Noi înțelegem împrumuturile sunt la fel de individuale ca și oamenii care se aplică pentru ei. Nici o cerere este respinsă și fiecare aplicație aprobat pentru prelucrare este închisă la fel de repede ca și verificarea trei venituri * Nici o penalizare de plată în avans * Nu scor de credit sau de fico necesară * Aprobare 24 de ore * Dimensiune împrumut: € 5,000.00 - € 50,000,000.00 * Termen de împrumut / Durata: 1-5 ani * 2% rata dobânzii. Informații Imprumutat: Numele complet: _______________ Țară: __________________ Sex: ______________________ Vârstă: ______________________ Suma creditului necesar: _______ Durata creditului: ____________ Credite de interes: _____________ Număr de telefon: ________ Aplica acum și obține finanțate în două zile pentru orice necesitate poate doriți un împrumut pentru. il.com) Mamă. Maria.Annette
Publicat Sâmbătă, 18 februarie 2017
+Răspunde
No shit, Sherlock!
-10
De acord cu comentariile anterioare, daaar ... nu înțeleg de ce toată lumea țipă. Am ajuns un popor isterizat?
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
Lili @ No shit, Sherlock!
0
da,uita-tece-i prin piata Obor, ieri Victoria.
Publicat Sâmbătă, 18 februarie 2017
+Răspunde
Lumea celor drepti
+11
Eu propun infiintarea unei DIRECTII NATIONALE ANTIZDRENTE/DNA/,condusa de cel care a declarat ca Nu e el zdreanta lui Portocala.sa vedeti atunci icioi si alte lighioane,cu catuse la maini,pentru fapte abominabile de care nu s-a auzit nici pe vremea lui Stalin. r
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
un nepriceput
+6
corb la corb nu-si scoate ochii,asa ca va fi spalat de inspectia judiciara
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
ha,ha,ha
+9
Ceva bratari se poate ca asta-i "periculos rau"?
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
C. Șerban
+11
Nu cred că i se va întâmpla nimic. Indivizii de genul ăsta au un potențial de șantaj formidabil. Va amenința că dacă va fi dat afară va trage și pe alții după el.
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
Roman
+9
CERCETARE DISCIPLINARĂ ? ZĂU ? CE E AIA ?
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
Roman
+14
CE BINE ESTE CĂ ÎN MAS MEDIA MAI APAR ASEMENEA INFORMAȚII.ALTFEL INSPECTIA..... AR ”PUTEA DORMI LINIȘTIT”.DAR SUNT DOAR NȘTE ABATERI ”DISCIPLINARE” !!!!! VAI...INSPECTIE JUDICIARĂ!!!!!!! NU SE RUPE PISICA ODATĂ? ȘI JUSTIȚIA SĂ FIE ADEVĂRATĂ JUSTIȚIE ?
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
SOBOLANU
+16
AJUNGE NU SUNTEM TAMPITI AFARA CU INDIVIDUL ASTA MAFIOT DE PROCUROR ZIS PORTOCALA ,CRED CA TOATA TARA ASTA ASTEAPTA DAR MAI REPEDE CA SE POATE!!! CAND ERAM CE ERAM SE FACEAU PE RUPTE ANCHETE SI NOAPTEA DAR BINE MAJORITATEA ERAU STRAINI VORBESC DUPA REVOLUTIE. NU AM LUCRAT IN NICI O STRUCTURA PE VREMEA LUI CEASCA !!!!!!!AFARA DIN MAGISTRATURA CU MAFIOTUL INSETAT DE SANGE PORTOCALA UN ELEMENT EXTREM DE NOCIV PE CARE LULUTA L A TINUT LA BRATELE EI FARA TAGADA !!!!PS .LA PIEPTUL EI A TINUT O VIPERA LULUTA !!!!!!BINE CA MAI EXISTA PRESA SI BUNA IN RO CA ALTFEL NE TRANSFORMAM IN SUBOAMENI CINE STIE STIE CE AM VRUT SA SPUN SI EU UNUL NU ACCEP ACEST LUCRU !!!!!!! VREAU SA TRAIESC DEMN IN TARA MEA EU PENSIONAR NU LINGAU SI FARA SCANDALURI !!!!!!!!SE POATE FACE LUPTA ANTICORUPTIE SI INCURAJEZ ASTA DAR FARA TV SI FARA MARE TAM TAM !!!!
Publicat Vineri, 17 februarie 2017
+Răspunde
Recomandate
Când cecenii fac legea în Budapesta
Publicat acum 9 ore şi 53 minute
Cea mai grea soluţie a CCR, amânată iar
Publicat acum 19 ore şi 9 minute
Alt proiect PSD sub semnul întrebării
Publicat acum 14 ore şi 48 minute
Cine gândește finanțele, Vâlcov sau Ștefan?
Publicat acum 13 ore şi 30 minute
Vai de capul liberalilor!
Publicat acum 9 ore şi 14 minute
Centrul Atenţiei
alarm off
Tragedia din Retezat
10 articole/ Actualizat acum 9 ore şi 35 minute
alarm off
Cronica din Berceni
6 articole/ Actualizat Miercuri, 19 aprilie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
10 articole/ Actualizat Joi, 20 aprilie 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 15 aprilie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
111 articole/ Actualizat acum 20 ore şi 8 minute
Ioan Buduca

6 spre 7 decembrie 2009. O noapte de pomină. Nu ştim ce era acasă la Vîntu, dar am aflat ce era acasă la generalul Gabriel Oprea, un simplu parlamentar la ora aceea.

Ioan BuducaPublicat acum 8 ore şi 2 minute