Instanţa i-a dat drumul lui Alexe să plece în Italia şi în Spania

Răzvan Alexe are toate şansele să plece liniştit în Italia şi în Spania. Judecătorii Tribunalului Prahova au admis cererea formulată de ALEXE şi i-au permis acestuia să se deplaseze în Italia timp de 3 zile şi în Spania timp de 6 zile, în perioada 30 mai – 20 iunie 2015.

Decizia instanţei nu este definitivă şi poate fi atacată cu recurs de procurori. Aprobarea în vederea deplasării în afara teritoriului României dată de Tribunalului Prahova ar putea fi de prisos. Reamintim că în data de 15 mai Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, acolo unde Alexe este judecat într-un alt dosar alături de Mircea şi Vlad Cosma, nu a încuviinţat solicitarea acestuia pentru „excursia” în Italia şi Spania. Răzvan Alexe este trimis în judecată, până în acest moment, în două mari dosare. Unul se află pe rolul Tribunalului Prahova, unde, alături de Alexe mai sunt judecaţi Marcel Păvăleanu, Nicolae Onea, Marian şi Andrei Ţărândă, iar cel de-al doilea se află la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie pentru că în aceeaşi cauză se află şi deputatul Vlad Cosma si tatăl său, Mircea Cosma.

http://www.observatorulph.ro/eveniment/53565-instanta-i-a-dat-drumul-lui-alexe-sa-plece-in-italia-si-in-spania

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.