Intelectualul suspendatului cere sancţiuni ca pentru Iran

Nu doar Traian Băsescu şi pedeliştii se întrec în a denigra ţara noastră în mediile politice europene şi de peste Ocean, ci şi intelectualii de casă ai regimului fac o furibundă propagandă anti-românească.

Fostul şef al Institutului pentru Cercetarea Crimelor Comunismului Vladimir Tismăneanu cere nici mai mult, nici mai puţin decât sancţionarea drastică a României de către UE în acelaşi mod în care a fost sancţionat Iranul.

Aflat într-o emisiune la B1 TV, sinecuristul lui Băsescu a declarat, referindu-se la atitudinea pe care ar trebui să o aibă oficialii de la Bruxelles faţă de actuala guvernare: ”E simplu, Uniunea Europeană să treacă la sancţiuni drastice contra României, aşa cum s-a procedat în cazul Iranului”.

În faţa unei asemenea afirmaţii cum este cea a lui Tismăneanu pălesc până şi declaraţiile pline de venin ale Monicăi Macovei!

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Vlad Dumitraș 281 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.