Internauții către ciobanul Ghiță: „Ponta îți strică imaginea”

Ghiţă Ciobanul cu care Victor Ponta s-a pozat zilele trecute făcând și public acest lucru este mustrat de internauți pe pagina sa de Facebook că a apărut alături de premier. Ciobanul a postat și el pe pagina de Facebook o poza cu Ponta, fotografia fiind urmată de zeci de comentarii critice și „avertismente”. Ciobanul este criticat că s-a lăsat pozat cu Ponta.

Redăm câteva dintre mesaje adresate lui Ghiță Ciobanul după ce s-a pozat cu Victor Ponta:

– „Mare dezamagire, Ghita” 

– „Da-l afara Ghita, nu te onoreaza..”

 – „Is curios cati ti-au parasit pagina dupa poza asta. Pa, amice!”

–  „Iti strica imaginea!”

– „Ghita ai grija ca ăsta cauta gaze de sist sub stana si casa ta. Urmeaza Chevron si Gold Corporation sa-ti caute aur in Jina”.

„Defapt parerea mea este urmatoarea. Victoras a vazut ca Ghita Ciobanu devine mai popular pe zi ce trece si a zis sa faca o poza cu el sa zica ca e de partea lui ca atunci cand Ghita va spune Votati PSD oile care il urmeaza sa voteze PSD-u! DAR NOI STIM CA GHITA E OM CINSTIT SI NU VA FACE ASA CEVA. Asa ca Victoras, ai batut drumu degeaba, sau si tu „vroiai sa vezi ca exista Ghita Ciobanu cu adevarat”?

– „Eu sunt de parere ca nu ar fi trebuit sa-l accepti langa tine,pentru ca tu Ghita Ciobanul reprezinti tot ce e mai corect,sincer,modest,muncitor si simtit om din Romania!!!!!!!!iar d-nul Victor Ponta: este in om care dupa parerea mea nu poate reprezenta o intreaga natiune,find foarte limitat din pct de vedere politic,social,economic”

– „La cum e imbracat domnul Premier , cine nu stie crede ca el e CIOBANUL , nu domnul la camasa din spate !”

– „Dupa poza asta o sa te blocheze astia de la facebook si vodafone o sa- ti blocheze cartele tie si la donnisoara veterinar sa nu mai poata suna pe toate oile . Mi ai stricat seara cu talharul asta. Tre sa te scot din lista ca vad ca incepi sa bagi prea mult cheag la branza !!

– „Ghita Ciobanul cu Victor Mirlanul…”

„Mai bine te pozai cu un lup cai mai original decat idiotul de ponta!!!”

– „Din 13.000 de like-uri 1.500 de comentarii , Ghiță alege-le tu pe cele mai bune și vezi ce zice lumea asta care are internet…… Sincer ne doare că țărișoara asta e pe un drum rău, al pierzaniei și conform celor ce voiau să legifereze clica asta de bandiți, nu mai au nici o responsabilitate față de ceea ce votează sau ce fac! 
E jenant, penibil și aș adăuga toate cuvintele de supărare, scrise sau nu în DEX-ul nostru!
Nu știu câți prieteni ai, dar cât ți-am scris mesajul ăsta au mai scris câteva sute de persoane…….” Baftă Ghiță ! Toți putem greși o dată, să pariem pe un cal chior………..! Dar dacă ne așteptăm să și câștige……….
Dacă vrem să schimbăm lumea trebuie să începem obligatoriu de la noi înșine…..multă minte tuturor !”

– „cu ponta, imi vine sa vomit,mafiotul isi face reclama cu oamenii onesti si muncitori ,din cativa care au mairamas in tara,jos mafia!”

– „Un cioban, doi ciobani”.

– „ma ghita da dece nu ai azmutat caini pa el?

– „Apai decat oaspeti ca Ponta mai bine lipsa”

– „Ghita cu hotul asta iti faci poze ! :)))”

– „In locul tau nu-l primeam!”.

– „Bai Ghitza ne-ai dezamagit pe toti cu poza asta!Nu aveai ce sa te dai,cu plagiatorii! !”

Ciobanul îi liniștește pe toți

După criticile din comentarii, Ghiță Ciobanul a lăsat și el un mesaj: „dragi pretini care v-ati suparat pe mine, io nu fac politica, la mine vine multa lume si am poarta deschisa tuturor. Fac poze cu toate oile, dapai cu oamenii :)) imi pare rau ca sunteti nacajiti pe mine va astept pa toti la Jina!”, le-a scris acesta celor care l-au criticat. 

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Ioana Radu 8499 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.