Intră în scenă Nuova Mama Mia Becicherecu Mic

Ei, în Cupa Ligii, cu emoțiile până-n gât. Noi, în 16-imile Cupei României, cu gura până la urechi. Ei, adică Manchester United-Manchester City, meci la baionetă, scor 1-0. Noi, adică Dinamo II- Dinamo, pronind de la ideea că ”noi nu vrem să câștigăm, dar voi să nu ne bateți prea rău”, am aplaudat o victorie „răsunătoare” a oaspeților, scor 1-2. Amintind că azi se vor mai disputa două partide pe care le așteptăm cu sufletul la gură, Foresta Suceava (fostă Fălticeni !) – Steaua și, mai ales, Nuova Mama Mia Becicherecu Mic (o fi oare şi un Becicherecu Mare?!) -Astra Giurgiu, campioana en titre a României (ce ţi-e şi cu democraţia asta în fotbal!), să lăsăm gluma de-o parte şi să vedem ce rezultate au fost ieri.

Dinamo II – Dinamo 1+2. Au înscris Târcoveanu, min. 65/Groza, min. 55, autogol, Petre, min. 79.

Chindia Târgovişte – Poli Timişoara 0-2. Doman, 30, 54.

Cetate Deva – Gaz Matean Mediaş 1-7. Tecsi 21/ Axente, 52, 52, Bic 42, 57, Danci, 45, Zaharia,79, Buzinc, 86.

Unirea Brăila – Concordia Chiajna 1-0. Neagu, 32.

Metalurgistul Cugir-Poli Iaşi 0-2. Frăsinescu, 52, A. Cristea, 62.

Olimpia Satu Mare – CS Mioveni 1-3. Luduşan 87/ Popa, 46, Ayza 59, Rădescu 68.

Academica Clinceni – FC Voluntari 1-5. Gheorghe,17/ A. Bălan, 15, Cernat 29, F.Bălan, 32, Deac 63, 71.

Unirea Târlungeni – ASA Tg. Mureş 0-5. Rus, 9,51, 65, Ioniţă 14, Deaconu, 57.

O singură surpriză, deci, eliminarea prim-divizionarei Concordia Chiajna de către Dacia Unirea Brăila. Din cele patru meciuri de azi, cu care se încheie 16-imile Cupei, pe primele loc par să fie partidele dintre echipa cu cel mai straniu nume, Nuova Mama Mia Becicherecu Mic – Astra Giurgiu şi cea dintre Foresta Suceava-Steaua, unde gazdele au făcut eforturi extraordinare pentru a asigura nocturna. (V.N.)

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.