Ioan Oltean îi trage de urechi pe cei care îndrăznesc să-l critice pe Boc

Ioan Oltean, secretarul general al PDL, îi trage de urechi pe cei care îndrăznesc să-l critice în vreun fel pe premierului Boc.

Remanierea guvernamentală este atributul exclusiv al şefului de la guvern, iar Ioan Oltean spune că acei democrat-liberali care au făcut declaraţii în ultimele zile despre nevoia unei remanieri guvernamentale „s-au pripit”.

„Am văzut şi eu afirmaţiile făcute de colegii mei. Eu cred că s-au pripit, sunt afirmaţii făcute imediat după sărbătorile de iarnă. Eu cred că problema remanierii guvernamentale este problema primului-ministru. Le reamintesc colegilor mei şi celor care mai pun această problemă în discuţie că Biroul Permanent a mandatat premierul să facă remaniere dacă va aprecia că e necesar, fără ca noi să-l mai tot tragem de mânecă din când în când şi să-i amintim de acest lucru”, a declarat Oltean, sâmbătă, în cadrul unei conferinţe de presă.

Oltean a arătat că remanierea este atributul premierului. „Sunt absolut convins că premierul şi preşedintele României, dacă vor aprecia că trebuie făcută o remaniere, o vor face fără ca noi, cei ce suntem membri ai PDL, să trebuiască să le reamintim din când în când, dând dovadă că suntem mai deştepţi decât ei sau mai preocupaţi de actul de guvernare decât ar fi primul-ministru. Aşa cum spunea premierul, remaniere se face şi nu se discută nici în presă şi nici la petreceri”, a afirmat Oltean.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Luiza Vasile 332 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.