×
×
Noi
Citite
Recomandate
Ultima oră
Actualizat acum 12 minute
24 Ore
7 Zile
30 Zile
24 Ore
7 Zile
30 Zile
Data
Sâmbătă, 29 aprilie 2017, 08:30
EUR (€)
+0.0044 ↗
4.5333 RON
USD ($)
-0.0112 ↘
4.1453 RON
• • •
Miştouri de ministru
Ioan Rus: "Nu de ştiri avem nevoie, ci de drumuri"
Ministrul Ioan Rus afişează ceva din aroganţa fostului premier Adrian Năstase atunci când vorbeşte cu ziariştii
Ministrul Ioan Rus afişează ceva din aroganţa fostului premier Adrian Năstase atunci când vorbeşte cu ziariştii

Ministrul de Interne, Ioan Rus, i-a luat peste picior pe ziarişti după ce şi-a prezentat Masterplanul general de Transport pentru perioada 2014-2030.

Întrebat de către jurnalişti dacă nu se pierd bani cu studiile de fezabilitate, având în vedere că acestea au fost lansate pentru autostrăzi, nu pentru drumuri expres, Ioan Rus le-a spus acestora să renunţe la "acroşuri de doi bani".

"Nouă nu ştiri ne trebuie, ci drumuri expres, regionale şi autostrăzi. Astea ne trebuie, nu ştiri”, a spus Rus.

(R.C.)Publicat Miercuri, 01 octombrie 2014
8572
 | 0
 | 8
+Adaugă
Comentarii
2000
Trimite
Banateanul
+1
Cine va opreste sa faceti aceste drumuri ?
Publicat Sâmbătă, 04 octombrie 2014
+Răspunde
de lege ferenda
+3
hai ca ni le face Ruis acum, abia asteapta sa-i dea fiului sau ciolan si la toata banda ! Rus este omul faptelor, vorba aia, vorbeste putin si face multe pt. sacul sau sa de bani...Pe ce se bazeaza influentul om "politic"Rus, doar els tie, in rest , doar clanul lui a prosperat...El si Dincu, marea scoala filozofica doctrinara de Cluj unde prospera UDMRul ca vrea 3 judete de sub nasul gretos al lui Ruis si nasul cirn al lui Boc, niste panarame ce isi spun replicile ingrijite sa nu deranjeze mafiile psd si respectiv pdl,pardon Boculet este cu elena cabinetul doi (si un sfert)adica se balaceste in toate apele cu grija sporita...Astept stirile despre drumurile lui Rus, acest neispravit grijuliu sa nu calce pe cineva din afara mafiilor lui ,caci vorba aia, ardeleanul este "cumpatat "si la vorba si la fapta,pina ii fura HOTUl oul ...Din pacate, acest Rus are o parere proasta despre Bucuresti si Dimbovita dar a apucat cu ambele maini butucanoase sefia de la minister, d eunde ne va ferici in curind,abia asteptam ...
Publicat Miercuri, 01 octombrie 2014
+Răspunde
marc
+10
Numai dobitoci la conducere in Romania, autostrada Bucuresti Pitesti, Rm Valcea, Sibiu, Deva, Arad, Nadlac este singura autostrada de importanta strategica pentru economia romaneasca. Nu s-a facut nimic si acum este prea tarziu, autostrazile din Serbia si Bulgaria vor crea legatura catre Orient si ca atare Romania va fi complet scoasa din drumurile comerciale majore. Renault s-a orientat deja catre Maroc, Algeria si alte orizonturi pentru Dacia, idiotii de la Bucuresti tot nimic n-au inteles, Mercedes a preferat Ungaria din cauza lipsei de infrastructura in Romania si cate alte oportunitati pierdute care nu mai pot fi nici macar contabilizate. Desigur stam bine la productia de manele, hoti, curve, accidente rutiere ( campioni absoluti europeni ), spitale infecte, scoli decazute, bani furati de la buget si miticism electoral.
Publicat Miercuri, 01 octombrie 2014
+Răspunde
ion
+9
ce mutra de bandit , asta il califica pt guvern !
Publicat Miercuri, 01 octombrie 2014
+Răspunde
DE POLITICIENI SERIOSI AVEM NEVOIE
+5
Coane, autostazile sunt periculoase .... Mai tineti minte cand v a prins focul pe autostrada ? Parca aveati si o martora tinerica a incidentului ! ?
Publicat Miercuri, 01 octombrie 2014
+Răspunde
Opinii
-7
la asa intrebare asa un raspuns....atunci cand li se raspunde la obiect, unii dintre ziaristi ,,specializati in probleme economice,,interesant ar fi sa stim cam de la ce cotidiane, ...o dau pe aroganta.Aici, chiar daca nu il simpatizez, mi-a placut de Ioan Rus.
Publicat Miercuri, 01 octombrie 2014
+Răspunde
Înfumurilă, eşti scump la tărâţe şi
+12
...prestanţă, aroganţă, ignoranţă.
Publicat Miercuri, 01 octombrie 2014
+Răspunde
Dai cu Jula
+1
Dar cu ce sa faci drumuri,autostrazi daca banii sunt furati de Ponta si de Anronescu ? Este clar ca ti-au facut instructaj... HOTII
Publicat Miercuri, 01 octombrie 2014
+Răspunde
Centrul Atenţiei
alarm off
Subiectele zilei
4 articole/ Actualizat acum 15 ore şi 11 minute
alarm off
Tragedia din Retezat
10 articole/ Actualizat Joi, 27 aprilie 2017
alarm off
Cronica din Berceni
6 articole/ Actualizat Miercuri, 19 aprilie 2017
alarm off
Cotidianul cititorilor
10 articole/ Actualizat Joi, 20 aprilie 2017
alarm off
Fotografiile bunicilor
17 articole/ Actualizat Sâmbătă, 15 aprilie 2017
alarm off
NUMAI DOUĂ ÎNTREBĂRI
111 articole/ Actualizat Joi, 27 aprilie 2017
Ioan Buduca

6 spre 7 decembrie 2009. O noapte de pomină. Nu ştim ce era acasă la Vîntu, dar am aflat ce era acasă la generalul Gabriel Oprea, un simplu parlamentar la ora aceea.

Ioan BuducaPublicat Joi, 27 aprilie 2017