Iohannis are designer

Președintele Klaus Iohannis apelează la un designer pentru ținutele sale. Designerul Alexandru Ciucu se ocupă de ținutele președintelui României.

Ciucu declarat într-o intervenție telefonică joi seară la B1 TV că își dorește ca președintele să dea tonul unei schimbări de imagine în clasa politică.

„Instituția prezidențială a apelat la serviciile mele, aici mă refer la domnul Iohannis, iar eu am dat curs acestei invitații cu bucurie. Cred că oamenii din politică ar trebui să apeleze la specialiști. Iohannis este la început și sper să fie și cu alte ocazii cel care dă tonul unei schimbări, și nu mă refer numai la ceea ce fac eu, ci toți designerii români, care au o mare capacitate creativă, mai ales în domeniul vestimentar. Președintele va purta creațiile mele la ocaziile oficiale. Domnul președinte are o înălțime apreciabilă, poate și din acest punct de vedere a preferat să apeleze la serviciile mele”, a spus acesta.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.