Iohannis: Evoluția PNL în preferințele electoratului, uimitoare

Președintele ales, Klaus Iohannis, s-a declarat vineri mulțumit, într-o întâlnire cu liderii organizațiilor de femei din PNL, de schimbările care se produc în interiorul partidului, arătând că aportul femeilor este unul foarte important, PNL fiind „primul partid mare din România care se reformează profund din interior”.

„Avem semne bune și foarte clare că PNL, cel realizat prin fuziune, este primul partid mare din România care se reformează profund din interior, așa cum trebuie să se întâmple cu un partid al secolului 21, care vrea să conducă destinele românilor pentru foarte mulți ani. Votul pe 2 și 16 noiembrie ne-a arătat câteva lucruri foarte clar. Oamenii așteaptă altfel de politică, care poate fi făcută numai de altfel de partide. Nu putem să trimitem clasa politică acasă și să o scoatem pe cea de rezervă, pentru că nu există așa ceva, dar putem să reformăm partidele în așa fel încât să funcționeze mai bine, mai transparent”, a afirmat Klaus Iohannis, citat de B1 TV pe site-ul său.

Iohannis a subliniat evoluția pe care PNL a avut-o în preferințele electoratului.

„Evoluția pe care am avut-o în preferințele electoratului este uimitoare. Dacă vedem de unde am pornit din preajma europarlamentarelor și vedem unde am ajuns, cred că pentru un partid politic este un progres uimitor, semnificativ și încurajator. Aarată ceva ce trebuie să aprindă un semnal de alarmă la orice politician, arată nivel de așteptare foarte mare și atunci trebuie să devenim atât de buni încât satisfacem acest nivel de așteptare”, a mai spus Iohannis.

De asemenea, acesta a lăudat contribuția femeilor din PNL: „Este important aportul dvs, apreciez aportul dvs la valoarea lui reală. De foarte multe ori în politică, locul și importanța doamnelor este clamată dar nu realizată. Faptul că în acest mediu reușiti să vă impuneți și să obțineți rezultate recmarcabile este un lucru excepțional de bun și vă felicit. Ați înțeles mai bine mai repede și mai profund ce înseamnă politica în secolul 21. Înseamnă o apropiere mai mare de oameni, organizații care funcționează mai direct.”

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Rares Constantinescu 2670 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.