Iohannis, invitat la meciul de Cupa Davis de la Sibiu

Preşedintele, Klaus Iohannis a fost invitat la disputa de Cupa Davis dintre România – Israel de la Sibiu, ce va avea loc între 6-8 martie 2015, urmând să dea curs invitației, a anunțat Marius Vecerdea, antrenorul de tenis personal al lui Iohannis.

Domnul Iohannis a fost invitat la Cupa Davis și, din câte știu eu, o să fie prezent în tribună”, a declarat Vecerdea, citat de site-ul sportnews.ro. ”Sunt convins că nu-și va modifica programul”, a mai spus Vecerdea.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.