Iohannis, la locul tragediei

Președintele Klaus Iohannis a mers sâmbătă, în jurul orei 12,30, la locul tragediei, după ce a fost la Spitalul Floreasca, unde se află o parte dintre răniții din clubul groazei.

Iohannis a depus un buchet de flori și a aprins o lumânare la locul tragediei. Apoi a vizitat locul în care a avut loc catastrofa.

„Am ținut să văd locul în care s-a petrecut tragedia de aseară și să las un buchet de flori și o lumânare. Dumnezeu să-i ierte pe cei decedați. Pentru cei care au scăpat din tragedie și au ajuns la spital, vreau să spun că le doresc sănătate, să aibă noroc și să scape repede și bine. Familiilor îndurerate le spun sincere condoleanțe, sunt în gând și în suflet alături de ei, iar familiilor celor care sunt răniți în spitalele Bucureștiului le doresc să aibă speranță, credință și le doresc ca cei care sunt internați să scape cu bine”, a spus șeful statului.

Președintele a vorbit și despre locul în care a avut loc tragedia.

„Am vrut să văd locul în care s-a petrecut tragedia. Este incredibil, un spațiu total impropriu. Am discutat cu cei de față și este posibil chiar să avem imagini pentru public. Este de neimaginat că în acel spațiu au putut să fie atâția oameni la un concert și să se întâmple într-un timp atât de scurt o tragedie datorită, în esență, faptului că au fost ignorate norme simple”, a afirmat Iohannis.

La finalul declarației, președintele a cerut să se țină un moment de reculegere de câteva secunde.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.