Iohannis, la plimbare prin Roma

Preşedintele Klaus Iohannis, aflat în ultima zi a vizitei oficiale în Italia, s-a plimbat, marţi, împreună cu soţia sa, prin centrul Romei, transmite corespondentul agenției Mediafax.

Şeful statului, împreună cu soţia sa, Carmen, au vizitat Piazza Navona, însoţiţi de câţiva membri ai Serviciului de Protecţie şi Pază. În Piazza Navona, preşedintele şi soţia sa s-au fotografiat lângă fântână, acolo au întâlnit un grup de români care l-au recunoscut pe Klaus Iohannis, conform sursei citate. Aceştia au dorit să facă fotografii împreună cu acesta şi cu soţia sa. VIDEO AICI

Klaus Iohannis s-a întâlnit marți cu premierul Italiei, iar luni, în prima zi a vizitei, cu președintele acestei țări.

Preşedintele a discutat, marţi, cu premierul italian Matteo Renzi, despre perspectivele aderării României la spaţiul Schengen, oficialul italian apreciind că aderarea nu e doar în interesul ţării noastre ci şi a Italiei şi a Uniunii Europene, în actualul context internaţional.

Iohannis a fost primit, marţi, în cea de-a doua zi a vizitei oficiale pe care o efectuează la Roma, la Palatul Chigi, de Matteo Renzi, premierul italian apreciind că românii din Italia reprezintă cea mai integrată comunitate.

”Este cea mai bine integrată comunitate din Italia”, a apreciat premierul italian, în discuţiile cu preşedintele Klaus Iohannis, potrivit unor surse oficiale.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.