Iohannis şi Ciolos, huiduiţi în timpul discursurilor de la Iaşi

Preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Dacian Cioloş au fost huiduiţi în timp ce îşi susţineau discursurile, la Iaşi, cu prilejul manifestărilor dedicate Zilei Unirii. Câteva zeci de participanţi prezenţi la eveniment şi-au manifestat nemulţumirea şi i-au huiduit pe cei doi oficiali.

Unii dintre aceşti protestatari au declarat că actualul guvern nu este cu adevărat tehnocrat şi că, din cauza corupţiei clasei politice, românii se află într-o stare socio-economică precară.

De asemenea, printre cei câteva mii de participanţi la manifestările din Piaţă Unirii din Iaşi au venit şi câteva zeci de foşti angajaţi ai fostului Combinat de Utilaj Greu – FORTUS SA.
Aceştia sunt nemulţumiţi că nu şi-au primit salariile de aproape trei ani şi speră că actualul guvern să le rezolve problema salariilor restante.

Klaus Iohannis şi premierul Dacian Cioloş au participat duminică la evenimentele organizate la Iaşi cu ocazia Zilei Unirii Principatelor. Preşedintele a susţinut un discurs în Piaţa Unirii, în timpul căruia s-au putut auzit fluierături din rândul oamenilor prezenţi la eveniment. De acelaşi tratament a avut parte şi premierul, în timpul discursului acestuia oamenii continuând să huiduie.

La Iaşi s-au aflat, de asemenea, şi liderii PNL, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga.

Duminică se împlinesc 157 de ani de la Unirea Principatelor Române (24 ianuarie 1859), iar ziua de 24 ianuarie a fost declarată zi de sărbătoare legală în anul 2014, în urma unei propuneri legislative semnate de 106 parlamentari, aparținând mai multor partide politice.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda 1
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.