Iohannis, undă verde pentru majorarea salariilor bugetarilor

Articolul După mai multe zile de incertitudine: Majorarea salariilor bugetarilor, undă verde de la Iohannis a generat numeroase comentarii din partea cititorilor cotidianul.ro. Pe cele mai importante le reproducem în continuare:

nicu cohen
0
Salarile bugetarilor platiti din bani imprumutati de la banci internationale si dati inapoi cu dobinda din extortiunile comise de fisc asupra poporului nating care nu intelege de unde i se trage nenorocirea .
Publicat acum o oră şi 12 minute
+Răspunde
JE SUIS RARINCA
0
Unda Verde de la V. Ponta , ati dorit probabil sa spuneti . Chiar in acest moment D-nl prim ministru Ciolos a recunoscut public [[ un gest laudabil ]] avem bani in visteria statului [[ trezorerie ]] pentru toate maririle salariale si de pensii in aceasta tara, dovada clara cum V. Ponta a lasat camara plina pt. noii guvernanti. Pentru prima data in scurTa noastra istorie post decembrista cand noul guvern recunoaste public meritele fostului guvern, si nu se mai plange de mostenirea grea lasata de fostii.. Pentru acest lucru Ciolos merita felicitari si tot respectul din partea noastra..!!!!P. S. Nu-l mai amestecati pe acest Habarnist K.J.W. in aceasta ecuatie, asta nu stie pe ce pamant traieste..!!!
Publicat acum o oră şi 19 minute
+Răspunde
taranistu
0
Cei care au li se mai da, celor care n-au, ciu-ciu.Logica PNL-PSD (USL)
Publicat acum o oră şi 55 minute
+Răspunde
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Eugenia Solomon 1416 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.