„Iolanda Balaș, o sportivă completă”

”Sportivii își câștigă nemurirea cu prețul multor sacrificii”, a declarat președintele COSR, Alin Petrache, într-un comunicat, după decesul fostei campioane Iolanda Balaș.

”Fără a-și reduce pasiunea la titluri și medalii, ei cuceresc totuși prin acestea un loc în amintirile noastre, ale celor care le urmărim cu sufletul la gură și pumnii încleștați lupta pentru performanță. Am pierdut astăzi o sportivă etalon a olimpismului românesc, însă mă încăpățânez să cred că nu am pierdut-o complet. Iolanda Balaș va rămâne modelul celor care îmbrățișează disciplina în care ea a făcut istorie, va fi mereu etalonul atletului dedicat depășirii propriilor standarde, pasionat și mândru de a reprezenta România pe cea mai înaltă treaptă a podiumului. Iolanda Balaș a fost o sportivă completă, o doamnă rafinată și un manager performant. Dumnezeu să o odihnească în pace”, spune Petrache.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.