Ion Iliescu, atac dur la liderii PSD: “Ați creat un monstru”

Foarte mulți pesediști rostogolesc în mediul virtual această informație.Nu am obținut o confirmare a acesteia.Dar circulă pe net, deși nimeni nu a confirmat-o.

Ion Iliescu, fostul presedinte al Romaniei, i-a atacat dur pe liderii PSD Victor Ponta si Liviu Dragnea, scrie enational.ro.

Desi Ponta are un avantaj confortabil in lupta pentru alegerile prezidentiale, castigand primul tur cu peste 10% in fata lui Klaus Iohannis, Ion Iliescu ar fi nemultumit de modul in care PSD-ul a evoluat.

Conform comisarul.ro, Iliescu este de parere ca Ponta are avantajul respectiv doar gratie miscarilor de trupe efectuate din momentul in care s-a legalizat migratia alesilor locali. De cand a intrat in functiune celebra Ordonanta de Urgenta, PSD-ul a atras circa 400 de primari de partea sa.

In plus, Ion Iliescu le-ar fi reproșat liderilor PSD ca au transformat partidul intr-un monstru care s-a indepartat de oameni, de valorile social-democrate, si care se bazeaza pe rezultate obtinute in urma unor manevre aflate la limita legalitatii.

“Ati creat un monstru. Sa nu uitati ce va spun. Daca pierdeti alegerile, partidul se pulverizeaza. Nimeni nu va va mai ierta!”, a fost mesajul dur transmis de Ion Iliescu, conform sursei citate.

Vicepremierul Liviu Dragnea, seful de campanie al lui Victor Ponta, ar fi incercat sa-l imbuneze pe cel considerat eminenta cenusie a partidului, dar Ion Iliescu nici nu a vrut sa auda.

Fostul presedinte al Romaniei l-ar fi catalogat pe Dragnea drept nesimtit si impertinent si i-ar fi inchis gura acestuia in momentul in care l-a intrebat “care era scorul fara cei 400 de primari atrasi pe ultimii metri?”.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.