Irina Begu, pe urmele Simonei Halep

Jucătoarea de tenis Irina Begu (locul 61 WTA) a reușit să se califice în finala turneului WTA de la Moscova, dotat cu premii în valoare de 710.000 dolari.

Este cea mai bună performanţă din cariera româncei.

Irina s-a calificat după ce a învins-o în trei seturi, 7-6 (5), 1-6, 6-3, sâmbătă, pe jucătoarea cehă Lucie Safarova, cap de serie numărul 4.

Meciul a durat două ore şi jumătate.

UPDATE În finala care se va disputa duminică, Begu o va întâlni pe rusoaica Anastasia Pavliucenkova, locul 30 WTA şi cap de serie numărul 6, care a învins-o în semifinale, sâmbătă, cu scorul de 6-2, 6-2, într-o oră şi 16 minute, pe sportiva cehă Katerina Siniakova (128 WTA).

Anul trecut turneul din Moscova a fost câştigat de Simona Halep.

Pentru calificarea în finala turneului, Irina va primi un cec în valoare de 64.000 dolari și 305 puncte WTA.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Sebastian Lazar 1128 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.