Irina Shayk și Ducesa de Cambridge, inele de logodnă asemănătoare

În cadrul defilării Victoria’s Secret de la Paris, Irina Shayk și-a afișat în toată splendoarea burtica de gravidă.

Recent, fotomodelul a fost surprins ieșind dintr-un centru spa din Los Angeles purtând pe deget un inel de logodnă ce seamănă izbitor cu cel al lui Kate Middleton. Vestea sarcinii nu a fost confirmată în mod oficial până în prezent de niciunul dintre părinți.

Cererea în căsătorie a fost una pur speculativă, deoarece singura dovadă este inelul purtat, iar Bradley Cooper, partenerul acesteia, nu a făcut nicio declarație oficială privitoare la acest subiect.

Cu alte cuvinte, bijuteria de pe inelarul fotomodelului are rădăcini de sânge albastru, deoarece seamănă în proporție de 90% cu aceea cu care Prințul William a cerut-o de soție pe Ducesa de Cambridge. Inelul are o lucrătură spectaculoasă, fiind alcătuit dintr-un smarald poziționat în centru, înconjurat de diamante și montat pe o structură de aur galben.

Astfel, presa internațională l-a felicitat pe Bradley pentru alegerea făcută, modelul bijuteriei fiind unul dintre cele mai râvnite din întreaga lume.

Bradley și Irina, relația-bombă a Hollywood-ului

Cuplul a fost văzut împreună pentru prima dată în vara anului 2015, atunci când a fost surprins de paparazzi în timpul unei seri romantice la Londra. Modelul era proaspăt ieșit dintr-o relație cu Christiano Ronaldo, ce a durat 5 ani.

La rândul său, Bradley Cooper, în vârstă de 40 de ani, se despărțise și el de fotomodelul Suki Waterhoue (22 ani). Astfel, cei doi au început o relație ce nu promitea foarte multe la început, însă acum lucrurile sunt din ce în ce mai serioase. Bradley Cooper a fost nominalizat de trei ori consecutiv la premiile Oscar pentru prestațiile din Scenariu pentru happy-end, Silver Linings Playbook, American Hustle și American Sniper. Pe de altă parte, Irina Shayk a devenit în anul 2007 imaginea unui brand cunoscut de lenjerie intimă și pijamale.
În același an, ea și-a făcut debutul în Sport Illustrated Swimsuit Issue, iar de atunci a apărut în fiecare ediție a publicației. De-a lungul carierei de mondel, Irina a avut contracte cu firme celebre precum Victoria’s Secret, Guess și Lacoste. Irina Shayk ocupă primul loc în topul Celor mai sexy 50 de femei din Rusia, locul 14 în topul Celor mai sexy 20 de modele, în 2010, revista spaniolă Glamour a desemnat-o Cel mai bun model internaţional, iar în 2011, a fost votată Cea mai sexy femeie din lume în revista maghiară Periodika.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.