Ivan: Pe Victor Ponta îl voi învinge la congres

Demis de la șefia PSD Sector 1 în urma ședinței Comitetului Executiv Național al PSD, Cătălin Ivan a declarat sâmbătă seară, la B1 TV, că i s-a reproşat că i-a criticat pe Sebastian Ghiță și Liviu Dragnea. Europarlamentarul PSD a mai precizat că va candida la șefia PSD și că este sigur că îl va învinge pe Victor Ponta.

”Pe Sebastian Ghiță l-am criticat pentru că a jignit partidul care i-a oferit atât de multe și apoi a plecat. Pe Liviu Dragnea l-am criticat pentru că l-a apărat pe Sebastian Ghiță. Am criticat și măsurile propuse de Liviu Dragnea, limitarea la două mandate pentru aleși și separarea funcțiilor administrative de cele politice, care, vă spun că voi fi aplicate niciodată. Bineînțeles că Liviu Dragnea e supărat pe mine, dar nici nu am o preocupare să nu îl supăr pe Liviu Dragnea. În PSD nu ai voie să vorbești despre Sebastian Ghiță, dacă vorbești riști să fii sancționat. Eu mi-am câștigat prin activitatea depusă în partid libertatea de a spune de gândesc”, a spus Cătălin Ivan.

”Cu Victor Ponta și Liviu Dragnea mă voi întâlni la congres și le garantez că îi voi învinge. Spre deosebire de cei doi eu știu ce se întâmplă în partid, știu nemulțumirile, supărările acumulate în timp. Sunt convins că la congres îl voi bate pe Victor Ponta, mai ușor decât l-a bătut el pe Mircea Geoană”, a mai precizat Ivan.

De asemenea, europarlamentarul a afirmat că faptul că organizația PSD Sector 1 a fost dizolvată, arată o slăbicuine a lui Victor Ponta.

”Victor Ponta la Comitetul Executiv de vineri a spus un mare neadevar, că rezulatele la PSD Sector 1 sunt slabe și de aceea trebuie să fiu schimbat. Îi spun lui Victor Ponta că am preluat o organizație care era pe ultimul loc la nivel național și acum sunt 27 în spatele ei. Faptul că a dizolvat o organizație pentru ca am îndrăznit să îmi anunț candidatura arată o lipsă de respect pentru oamenii care au muncit în organiație și arată o slăbiciune ca lider”, a conchis Cătălin Ivan.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Paul Dumitrescu 5138 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.