Jaf armat la un cazino

Mai mulţi indivizi înarmaţi au atacat şi au jefuit un cazino din oraşul Aix-en-Provence, sudul Franţei, relatează presa franceză. S-a întâmplat în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă.

Deși indivizii au deschis focul, nu au fost înregistrate victime, însă din cauza panicii create, 15 persoane au fost rănite ușor.

Bărbaţii au fugit cu banii, fiind căutaţi de autorităţi. Nu se știe încă despre ce sumă este vorba.

Cazinoul Pasino din Aix-en-Provence a mai fost jefuit de două ori în 2011. Un comando armat a sustras 100.000 de euro în câteva minute în aprilie 2011.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.