Jennifer Aniston, corp de „oțel” la 48 de ani

Recent, Jennifer Aniston a celebrat împlinirea a 48 de primăveri pe o plajă din Mexic. Paparazzi au surprins-o în costum de baie, iar fotografiile au circulat prin presa internațională. Ea a afișat un corp tonifiat și o atitudine efervescentă, ceea ce i-a făcut pe mulți să se întrebe cum reușește să arate precum o puștoaică de 20 de ani, informează cosmopolitan.com.

Jennifer a declarat în trecut că pastele sunt plăcerea ei vinovată. Cu toate acestea, este o vegetariană convinsă, iar la rețetă adaugă doar legume, precum dovlecel sau vânătă. Ea a mai spus că soțul său, Justin Theroux, preferă carbonara, dar alege să substituie clasicul bacon de porc cu cel de curcan. Pe lângă vegetarianism, Aniston practică foarte mult sport și nu sare niciodată peste mic-dejun, pe care îl preferă în diverse variante: „Dimineața consum un smoothie din banane, cireșe, migdale, pudră de cacao și lapte de migdale. Câteodată mânânc ouă cu avocado și o felie de pâine integrală prăjită. A treia opțiune este budinca de ovăz“.

Ține o dietă echilibrată pe parcursul anului

Deși majoritatea vedetelor consideră că o viață sănătoasă se poate duce cu ajutorul dietelor și al sportului, Jennifer este de părere că trebuie să fim echilibrați. Astfel, în timp ce majoritatea persoanelor fac excese alimentare în anumite perioade ale anului, Aniston este constantă și își păstrează obiceiurile alimentare pe tot parcursul anului. Este bine cunoscut și faptul că actrița practică yoga, dar ea a mărturisit pentru revista Women’s Health că merge și la sală, de trei ori pe săptămână. „Singurul lucru pe care nu am reușit să-l fac a fost să merg într-o tabără de detoxifiere. Acolo țipă oamenii la tine să faci anumite chestii, iar eu nu suport acest lucru.“

Majoritatea vedetelor de peste Ocean promovează diverse produse pentru bani, dar Jennifer preferă să le susțină doar pe cele în care crede cu adevărat. Spre exemplu, apa cu electroliți. „Sunt admiratoare a acestui produs, deoarece îl consum după orele de sport și chiar își face efectul. Mă ajută să îmi recapăt energia.“ Cât despre relația pe care o are cu soțul său, ea mărturisește că amândoi sunt înnebuniți după gastronomie. „Eu și Justin petrecem destul de mult timp în bucătărie. Spre exemplu, la masa de prânz ne place să mâncăm salată verde cu brânză feta și fasole. Nu sar niciodată peste consumul de legume crude. Ideea este să nu sari nici peste gustări. Eu prefer să mănânc struguri roșii sau migdale crude“, a povestit Aniston pentru cosmopolitan.com

Celebră pentru rolul din Friends

Jennifer Joanna Aniston a cunoscut faima cinematografică datorită portretizării lui Rachel din serialul de comedie Friends. Ea a fost premiată pentru acesta cu un trofeu Emmy, un Glob de Aur și unul Guild. Personajul a fost celebru în întreaga lume, pe toată perioada de distribuție a serialului, clasându-se în top 100 al personajelor feminine din televiziunea americană.

În anul 2012, Aniston a primit o stea pe celebrul bulevard „Walk of Fame“. Este una dintre cele mai bine plătite actrițe de la Hollywood și a fost declarată, de revistele de specialitate, în 2004 și 2016, „Cea mai frumoasă femeie din lume“. Ea a divorțat de actorul Brad Pitt în 2005 și s-a căsătorit cu Justin Theroux în 2015.

Unul dintre cele mai mari succese din carieră le-a avut datorită rolului din comedia „Bruce Almighty“, unde a jucat alături de Jim Carrey, în anul 2003.

De asemenea, a avut o contribuție notabilă și în pelicula „The break-up/Despărțirea“, din 2006, ce a avut încasări de peste 204 milioane de dolari în întreaga lume.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.