Jennifer Lopez și rapperul Drake, relația anului

Cântăreața americană în vârstă de 47 de ani și rapperul Drake,­­­ 30 de ani, au confirmat faptul că au o legătură amoroasă. Cei doi au postat pe rețeaua de socializare Instagram o imagine în care apar îmbrățișați.
Pănă în acest moment, ei nu au oferit niciun fel de explicație referitoare la poza respectivă, însă tabloidele din Statele Unite consideră că nici nu este nevoie de una. Fosta iubită a lui Drake, celebra Rihanna, nu a avut posibitatea de a vedea fotografia, deoarece nu mai are contact virtual cu niciunul dintre ei. În controversata fotografie, Jennifer Lopez apare cuibărită în brațele rapperului, care o strânge cu simț de răspundere, în timp ce privește spre camera foto. Se pare că speculații despre o posibilă relație existau de ceva vreme. Artistul a fost prezent la două dintre cele mai importante concerte ale cântăreței de origine latină, în timp ce și ea a participat la o petrecere privată găzduită de el. Jennifer Lopez și Rihanna, acum rivale în dragoste, sunt prietene bune, în ciuda diferenței de vârstă de 19 ani.

În urmă cu câteva luni, cântăreața a pus punct relației pe care o avea cu Casper Smart, fostul ei dansator, după doar doi ani. Cei doi amorezi au început să se întâlnească la puțin timp după ce Jennifer Lopez a divorțat de Marc Anthony, în 2011, într-o perioadă în care nu avea foarte multă încredere în ea.

Între timp, artista și-a recăpătat forțele și s-a convis că tinerelul Casper nu este mare iubire a vieții ei. Zvonurile despre o posibilă relație între cei doi au apărut abia la finele anului 2011, însă au vorbit deschis despre acest lucru abia în iulie 2012. Smart declara atunci că Jennifer este amuzantă, frumoasă, relaxată și grațioasă, mărturisind, totodată, că nu poate cere mai mult de atât de la o femeie.

Lopez a fost căsătorită în trecut de trei ori, cel mai lung mariaj fiind alături de Marc Anthony. Cei doi au împreună și doi copii, pe Max și Emme.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.