Johnny Depp sparge două milioane de dolari pe lună

Starul întâmpină probleme financiare cauzate de un stil de viață haotic, întreținut de sumele fabuloase pe care le cheltuiește lună de lună. Actorul american și-a dat în judecată fosta echipă de management, formată din Joel și Robert Mandel, pentru că nu a reușit să îi gestioneze corect cheltuielile, informează bbc.com.

Johnny Depp a cheltuit aproximativ 75 de milioane de dolari pe achiziționarea a patru case și pe împrăștierea cenușii autorului Hunter S. Thompson cu ajutorul unui tun (3 milioane de dolari). Pe de altă parte, echipa de management l-a chemat în instanță pe actorul din „Pirații din Caraibe“ și îi cere suma de 25 de milioane de euro pentru că, susține aceasta, Depp este complet responsabil pentru această „învălmășeală financiară“. „El a refuzat cu vehemență să asculte sfaturile noastre și a decis să își trăiască viața fără niciun fel de regulă“, susține contabilul actorului.

Potrivit documentelor, Depp a cheltuit 75.000.000 de dolari pe 14 case, 18.000.000 de dolari pe un iaht de lux și a plătit 3.000.000 de dolari pentru a împrăștia cenușa autorului Hunter Thompson în Aspen, Colorado, cu un tun special creat pentru această ocazie. La aceștia se adaugă și cei 7.000.000 de dolari pe care i-a dat fostei sale soții, Amber Heard, în urma divorțului. În plus, el cheltuiește lunar 200.000 de dolari pe avioane private, 150.000 dolari pentru securitate și 300.000 de dolari pentru cei 40 de angajați ai săi.

Actorul a avut nevoie și de 12 spații de depozitare pentru a-și păstra colecția de premii de la Hollywood, susține contabilul său. Johhny Depp a declarat că echipa de management nu l-a anunțat din timp să-și plătească taxele și a trebuit să achite penalități în valoare de 5,7 milioane de dolari. Tot acest scandal pe teme financiare a pornit de la mult mediatizatul divorț de actrița Amber Heard, de anul trecut, ce l-a lăsat pe Johnny Depp fără jumătate din avere. Cu toate acestea, fanii îl pot urmări pe actor în 2017 jucând rolul căpitanului Sparrow, în cel mai nou film din franciza „Pirații din Caraibe: Răzbunarea lui Salazar“.

Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.