Judecătorii admit solicitarea DNA în cazul Rarinca

Articolul Curtea de Apel București: Contestația DNA în cazul Rarinca, admisă a generat numeroase comentarii din partea cititorilor cotidianul.ro. Pe cele mai importante le reproducem în continuare:

scott
+27
Ce prompta este denea in unele cazuri si ce lenta in altele ! Si de ce li s-a admis contestatia?
Publicat acum 3 ore şi un minut
+Răspunde
Cata
+22
dna, dna… pregatiti-va….
Publicat acum 3 ore şi 17 minute
+Răspunde
DUDU
+22
Incet -incet o sa ramanem muti de tot, nu mai avem vlaga, resemnarea ne-a paralizat sufletele, nu mai avem puteresa sa intelegem ce ni se intampla cu adevarat. Am fost drastic dezbinati, in mod perfid si bine calculat, am fost intoxicati cu tot felul de informatii bine ticluite, ne-au fost creati si serviti idoli falsi sub forma de oameni sau chiar institutii providentiale. Mai bine de jumate` dintre romani se uita la DNA si la Koveshi ca la zeitati supreme (editat. Cineva spunea aici ca vom iesi in strada ca s-o aparam pe Mariana Rarinca (pentru ca asta de fapt ar insemna sa ne aparam pe noi insine) insa eu cred sufocat de manie ca nu vom iesi. Nici de data asta. Iar EI/ELE vor ranji in barba plini se satisfactie ca ne-au mai ingenunchiat odata, in timp ce-si numara scuipand in deste` lefurile grase platite din banii nostri. Ne-au doborat fratilor, au reusit si ne-au pus cu botu` pe labe; si asta nu pentru c-ar fi EI/ELE multi si puternici ci pentru ca in spate au imense forte si interese externe, pe care le deservesc cu mult zel. N-am marait in fatza rusilor, n-o sa maraim nici in fatza occidentului si a cozilor lor de topor infiltrate pe-aici. Suntem un popor mic. De tot. Eu fac parte din poporul meu mic si mi-e teama. Mi-e teama si sa-mi pun numele adevarat langa propria-mi opinie. Si mi-e si cam rusine de asta, rusine fata de tot ce-am crezut si-am sperat in `89, cand am crezut nebun ca de-acolo inainte nu-mi va mai lua nimeni demnitatea…
Publicat acum 3 ore şi 33 minute
+Răspunde
Matei @ DUDU
+2
Nu te grabi sa o aperi! Situatia reala difera de cea aparenta! editat Exista niste investigatii jurnalistice facute de Romania Libera! Si nu mai invinovati occidentul de toate relele care se intampla aici! Suntem un popor mic, dar cam pervertit de comunism si inca nu ne-am revenit! Este mai simplu sa invinovatim pe altii, ca, deh, noi suntem popor mic si nevinovat…
Publicat acum 3 ore şi 16 minute
+Răspunde

nea brici

+34
sa zicem ca si acum femeia va fi achitata. sa zicem … chiar credeti ca LS isi va da demisia si-si va turna cenusa in cap ?
Publicat acum 3 ore şi 57 minute
+Răspunde
SEPTIMIU BUZATU
+68
Daca aceasta femeie va fi condamnata pentru ca si-a „permis” sa-si ceara drepturile de la mizerabila care o acuza de santaj, atunci statul de drept si justitia sunt zero barat !!Vom iesi in strada iar mizerabila o sa-si de demisia !!DNA sa nu se joace cu viata oamenilor nevinovati!!Avocatul Poporului sa se autosesizeze !!
Publicat acum 5 ore şi 15 minute
+Răspunde
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram cotidianul.RO, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri și informații de actualitate. Fii cu un pas înaintea tuturor, află primul despre evenimentele importante, analize și povești captivante.
Recomanda
Simona Stroe 349 Articole
Author

Precizare:
Ziarul Cotidianul își propune să găzduiască informații și puncte de vedere diverse și contradictorii. Publicația roagă cititorii să evite atacurile la persoană, vulgaritățile, atitudinile extremiste, antisemite, rasiste sau discriminatorii. De asemenea, invită cititorii să comenteze subiectele articolelor sau să se exprime doar pe seama aspectelor importante din viața lor si a societății, folosind un limbaj îngrijit, într-un spațiu de o dimensiune rezonabilă. Am fi de-a dreptul bucuroși ca unii comentatori să semneze cu numele lor sau cu pseudonime decente. Pentru acuratețea spațiului afectat, redacția va modera comentariile, renunțînd la cele pe care le consideră nepotrivite.